fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

LevensFoto laat Fotowens in vervulling gaan

Fotowens

Er waren vele mooie Fotowensen. Ook waren er wensen die ik helaas niet uit kan laten komen, ik hoop met je mee als je een mooie wens voor jezelf of een ander hebt gemaakt die ik niet met een camera kan laten uitkomen. Dank jullie wel voor deze mooie wensen en daden!
LevensFoto - SprookjesFoto Fotowens
In principe wilde ik maar 1 Fotowens laten uitkomen, maar deze 2 wensen hebben mijn hart geraakt en graag wil ik graag deze mensen een fotoshoot aanbieden.

Welke Fotowens laat LevensFoto in vervulling gaan?

LevensFoto - SprookjesFoto Fotowens2
Deze wensen wil ik graag in vervulling laten gaan:

  • Faye werd opgegeven door de verpleegkundige Linda die de kleine meid verzorgt in het WestFries Gasthuis in Hoorn. Faye werd te vroeg geboren en ligt al 6 maanden in het ziekenhuis ligt. Op de dag van de markt in het WFG mocht ze voor het eerst van de afdeling af, even een rondje met mama wandelen. Zij mag op de foto gezet worden, zodat mama en Faye een mooie herinnering hebben.
  • Mandy heeft een hele lieve wens ingestuurd voor haar broer. Hij heeft zijn vrouw verloren en ze wil hem graag een fotoshoot aanbieden samen met zijn zoon. Ze hoopt ook dat als hij een mooi portret heeft, hij een nieuwe liefde in zijn leven kan vinden.

Het mooiste van deze 2 wensen was dat deze gewenst waren door een ander. Dat maakt het een mooie verrassing!