Bijzondere modellen gezocht

LevensFoto - trouwjurk van je moeder
levensfoto-boudoir
levensfoto-familie-en-kinderen op de foto in Hoorn
levensfoto-familie-en-kinderen op de foto in Hoorn

Bijzondere modellen

Prachtige foto’s van mooie mensen. Bijzondere verhalen of situaties. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere momenten uit het leven. Soms ontmoet je bijzondere mensen of gewone mensen met een bijzonder verhaal.

Het kan een bijzonder verhaal zijn hoe jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, of een bijzonder gezinssamenstelling. Het kan ook zijn dat iemand een markant uiterlijk heeft of een gaaf beroep.

Hulp nodig

Om een echte LevensFotografe te zijn ben ik zoek naar bijzondere mensen. Daar heb ik soms wel een beetje hulp mee nodig. Ik ben namelijk op zoek naar mensen, bijzonder verhalen om te fotograferen. Daarom wil ik je vragen om ens na te denken of in jouw omgeving je iemand kent.

Want misschien kun je mij in contact brengen met leuke en bijzondere mensen. Mensen met een prachtig verhaal, of een geweldig bijzonder uiterlijk. Ik zoek die geweldige stoere oom met die grote snor, of je zwager die Druïde is, je tante die kattenbeeldjes verzamelt.

Verhaal

In mijn zoektocht ben ik ook op zoek naar mensen met een bijzonder verhaal: een samengesteld gezin en dan samen 5 kinderen hebben. Een stel dat net smoorverliefd geworden is, maar al wel 75 jaar oud…. Jij weet vast wel wie ik bedoel!

Ken jij iemand waarvan je zegt: die verdient het om gefotografeerd te worden door LevensFoto.. schroom dan niet en mail me!

Fotograferen

Ik wil het komende jaar veel fotograferen. Ik verschillende super leuk ideeën en ik wil graag daarvoor mensen kunnen benaderen die door mij op de foto worden gezet. Graag bouw ik een bestandje op met mensen die dit leuk vinden. Zodat ik jou kan benaderen op het moment dat ik met een bepaald idee bezig ben.

Ik zoek

Wat ik zoek zijn mensen met wit haar, sprekende ogen, dikke lippen, lidtekens, kleine sproetjes, rode haren, dansers, dikke billen, brunette, dunne neus, witte krullen, onschuldige blik, dunne lippen, bolle wangen, brutale baard, kekke snor, zwarte krullen, blonde lokken, ballet benen, oude mensen, jonge godinnen, stoere spieren …. als je ’t maar leuk vind om voor de camera te staan en door mij op de foto gezet te worden.

De foto’s die ik maak, wil ik natuurlijk wel aan de wereld showen, natuurlijk in overleg! Doe je mee?

Schrijf je nu in, in mijn eigen modellen bureau!

Schrijf je nu in op mijn modellen pagina!

je naam (verplicht)

je telefoonnummer (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

je email (verplicht)

Haarkleur en lengte

Kleidngmaat

lengte

adres en woonplaats(verplicht)

link naar je Facebook / instagram profiel (verplicht)

Waarom ben jij speciaal? of heb je een bijzonder verhaal? (verplicht)

Wat vind je mooi aan jezelf?(verplicht)

Je mag me voor de volgende fotoshoots benaderen:

Ik begrijp dat mijn mail adres wordt opgeslagen door LevensFoto

Heb je me nog wat te vertellen wat niet op het formulier staat?