Menu
Menu
LevensFoto - portret Heidy Brakenhoff Fotografe
ZO KUN JE ME BEREIKEN

Je naam (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


SOCIAL MEDIA
EMAIL

LevensFoto@DeFotografe.eu 

STUDIO - BEZOEK OP AFSPRAAK

Veranda 102
HOORN

POSTADRES

Klokketuin 1354
1689 KW ZWAAG

TELEFOON NUMBER

06 223 411 04
0229 21 78 51

ANDERE LINKS

*** KvK 37136182 ** BTW 167449217.B01

Meest liefdevolle, onbetaalbare kunstwerk

En… Daar hangt ie dan! Het meest liefdevolle, mooiste, onbetaalbare kunstwerk wat ik ooit heb gekregen. Als verrassing gekregen van mijn fantastische kinderen en gemaakt door een waanzinnige Fotografe @Heidy Brakenhoff Mirjam Entius ”
Mirjam Entius
Mirjam Entius
Hoorn
“ Al heel lang voel ik me erg ongemakkelijk als ik op de foto “moet”. Ik sta dan ook meestal op de foto als een verschrikt konijn. Samen met een vriendin deed ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”. De workshop bestond deels uit theorie en vervolgens hebben we heel veel foto’s gemaakt. Met wat kleine trucjes hebben we geleerd om ontspannen en goed op de foto te staan. De workshop was erg leuk en ik heb al verschillende mensen “doorverwezen”. Hartelijke groet, Ingrid ”
Ingrid
Ingrid