Menu
Menu

Geef Kanker een Gezicht

Back to blog list

Geef kanker een gezicht

Deze stoere meiden kwamen gisteren met z’n allen langs in de studio voor het project Geef kanker een gezicht. Zij waren zo stoer om door mij op de foto gezet te worden. #geefkankereengezicht

Verliezen van haar

Buiten dat ’t heel gezelig was, was er ook ruimte voor echte verhalen. Want hoe is het nu om kanker te hebben?

Het verliezen van haar, het missen van delen van je lichaam. Het heeft natuurlijk allemaal effect op je leven ook nadat je schoon bent verklaard.

Die korte of kale koppies zijn net zo prachtig als met een volle bos, maar ik kan me echt zo goed voorstellen dat het zo moeilijk is om al je haar te verliezen.

Filmploeg

Er was ook een filmploeg aanwezig om een van de meiden te volgen. Dat was wel raar, want ik werd ook geintervieuwd en daar had ik niet op gerekend. Het was wel gek, maar op een geven moment was het gewoon om die dansende Tijn om heen te hebben. Weet ik ook ens hoe het voelt.

Viora

Viora was er  en zij heeft meteen op haar blog een post gezet. Haar blog gaat over haar strijd tegen de kanker en hoe ze het ervaart. Mooi om te lezen!

Omdat ze zoveel volgenrs heeft, stroom het nu binnen met mensen die willen meehelpen! Wat fantatstisch! Ik kan het bijna niet geloven! Ik ben nu iedereen aan het inplannen.

Meer gezichten

LevensFoto - Geef kanker een gezicht - 003Maar ik zoek nog veeeel meer gezichten! Dus heb jij kanker of heb je het gehad! Doe mee!

 

 

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply