Menu
Menu

Op de radio

NH Radio - June tot Twaalf

Op bezoek bij radio pragramma van June tot twaalf, van NH Radio

boek geef kanker een gezicht webstore
Levensfoto - NH Radio June tot twaalf , Geef kanker een gezicht

Op de radio bij June tot twaalf

Vandaag was ik te gast bij NH radio bij June tot twaalf. Ik mocht hier vertellen over het boek Geef kanker een gezicht. Het was best spannend, maar June stelde me echt snel op mijn gemak. Ik ben erg blij met deze uitnodiging, want ik geef het boek in eigen beheer uit, dus alle publiciteit is welkom.

Het zou fantastisch zijn als er nu aanmeldingen voor het boek komen!

Achter de schermen

Het was ook erg leuk om te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Dat er een heel team zit achter zon radio programma.

June

June vertelde even tussen neus en lippen door dat het onderwerp haar ook erg aansprak, omdat ze zelf ook kanker heeft gehad. Wat prachtig om te zien dat ze weer aan het werk is en zo zat te genieten van alles wat ze aan het doen was. Zo een mooi voorbeeld!

Luisteren

Wil je ook luisteren wat ik te zeggen had? klik dan op deze link , de datum is 20 maart en ik ben om 10:30 en om 10:50 te horen.

Instagram Feed

 • Hiep Hoera!

Vandaag ben ik jarig! Ik krijg visite en heeeeeel veel knuffels en kussen.

Misschien ook wel een cadeautje?

WEBWINKEL

Als jij vandaag even in de webwinkel: www.levensfoto.nl/winkel wil kijken... Hierin staan alle producten voor het project Geef kanker een gezicht. Het boek komt 3 juni uit en je kunt 'm vanaf vandaag ook echt bestellen & betalen! Hoe leuk is dat?! Op mijn verjaardag!

Dus wil je mijn verjaardag samen vieren? Doneer dan een klein bedrag, een foto... Of bestel gewoon dat prachtige boek!

Heel veel liefs,

Heidy
 • S P O N S O R S
Geef kanker een gezicht, een boek met meer dan 110 mensen uit heek Nederland die kanker hebben of hebben gehad op de foto gezet. Nu gebundeld in een boek, Inclusief prachtige levensverhalen. 
Wil jij met je BEDRIJF t KWF sponsoren, zorgen voor kanker awareness en je bedrijf linken aan dit prachtige project? 
Stuur dan een mailtje: info@levensfoto.nl
Je bedrijf krijgt een eervolle vermelding inclusief website in het boek Geef kanker een Gezicht als je minimaal €75,00 sponsort. Natuurlijk krijg je een prachtig exemplaar!

Binnenkort online in de website winkel. Er zijn slechts een paar plekken beschikbaar. Voor de snelle beslissers kun je je nu al opgeven! 
Misschien ken je iemand in je omgeving die hieraan zou willen meewerken? 
#sharethelove #geefkankereengezicht #sponsor #weeseenheld #eervollevermelding #kwfkankerbestrijding @geurtsfrans @raijmakersmarieke @viora.nl @sparkleupyourmind.bylianne @irishaverkamp @daggie78 @casperr7 @takeitlaesie @xblckvt @tomstevenbarendregt @soemeya95 @leonievanes @amberlarenzia @angelajp_mypersonaljourney @marlien.bakker @bloomshoorn @annemariepeemetcee @annechien_duijker @annechien_duijker @evi_vermeersch @echtlia @kniepert1985 @edithwysiwyg @eschouten77 @evelinebrouwer @daphnelange
 • H U L P. G E V R A A G D 
Ik kan niet alles alleen... het begin was 1 foto, maar nu zijn t er bijna 120 geworden!!! Dat betekent dat er ook minimaal 120 deelnemers naar de opening kunnen komen. T liefst met aanhang! 
Op 3 juni is de lancering van het boek 
Geef kanker een gezicht!

De opbrengst gaat totaal naar het KWF. Een prachtige locatie heeft zich beschikbaar gesteld: Boom en Bosch in Breukelen
Alle deelnemers zijn uitgenodigd en t liefst ook hun aanhang. 
Voor de lancering zoek ik bedrijven of mensen met een groot hart die de deelnemers van het boek een geweldige ervaring willen geven. * Iemand die wil filmen op die dag
* Iemand die de catering wil verzorgen
* Iemand die een flink aantal party tenten ter beschikking wil stellen voor een eventuele buiten presentatie
* Iemand die geen tijd of middelen, maar middels een donatie wil helpen
graag bericht naar: 
info@levensfoto.nl of 06-22341104

DONEREN KAN OP NL82ASNB0706938305 onder vermelding van: 3 juni

#geefkankereengezicht #sharethelove #kanker #kwfkankerbestrijding #boomenbosch #breukelen#boeklancering #tent #film #cetering #groothart #doneren #donatie #3juni
 • S P R I N G
Nog een paar weken en dan is t boek een feit.. zo spannend.
 • R E KE N I N G
Ik moest er effe op wachten, maar daar is ie dan: de rekening die ik heb geopend voor het project Geef kanker een gezicht.
Hopelijk snel kunnen koppelen aan de webwinkel, dan gaan we met t echte werk beginnen!!! #workinprogress #geefkankereengezicht #asnbank #rekeningvoortgoededoel #sharethelove
 • S J O U K J E Potverdrie, Sjoukje Hooymaayer zo ziek! Sterkte gewenst! 🙏🏽
 • D R I E
3 juni 2018 komt het boek GEEF KANKER EEN GEZICHT uit!
Reden voor een feestje!
Ik hou je hier op de hoogte! 
HOERA!
#geefkankereengezicht
 • K O F F I E
Effe opladen... de webwinkel laat nog even op zich wachten... alles staat klaar om te testen... maar de bank moet er ook klaar voor zijn.
.....
Eerst een kop koffie en de rest volgt vanzelf #koffie #coffee #geefkankereengezicht #wachtenduurtzolang