Menu
Menu

Ga je trouwen?

Graag vertel ik je meer

Vul het CONTACTFORMULIER in

Als je gaat trouwen, wil je een fotograaf die creatief met je mee kan denken. Graag hoor ik van jullie wat jullie plannen zijn. Zo kan ik het beste helpen met de juiste fotoloacties aandragen of zoeken. Zo krijgen jullie de trouwfoto’s waar je gelukkig van wordt en blijft!

Dus vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk ocntact met je op!

Je naam (verplicht)

Naam van je verloofde (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

je e-mail adres (verplicht)

Onze trouwdatum: (verplicht)

Wij gaan trouwen op de volgende locatie: (verplicht)

Ik wil foto's van de volgende momenten: (verplicht)

Wij hebben een budget:

Wij kiezen voor het pakket:

We willen graag een gesprek op:


Wil je wat vertellen over jullie huwelijk

Happy Clients

Lieve Heidy,
Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat jij bij ons huwelijk aanwezig was. Wat was het geweldig! Vandaag zijn we weer op onze trouwlocatie in de boomgaard gaan kijken. Alle appel en perenbomen stonden, net als een jaar geleden, weer prachtig in de bloesem. Jij als fotograaf hebt deze dag fantastisch vastgelegd. We hebben prachtige foto's en een super vet boek dat we regelmatig inkijken. Ook vandaag konden we de dag hierdoor nog eens herbeleven. De foto's zijn mooi, fris, romantisch, emotioneel, spontaan en puur. Precies zoals het was!
Niet alleen als fotograaf was je onmisbaar op onze dag, maar ook als persoon!
Heidy je bent een kanjer!
Dikke kus Hein en Mirjam

Heidy Focust

Heidy focust zich helemaal op jouw wensen, gaat hier helemaal in op en gaat er vooraf hard mee aan de slag. Ze is hier flexibel in, dus ook nog tijdens de fotografie zelf kun je ideeen of veranderingen met Heidy bespreken en realiseert ze dit.

Heidy is Flexibel

Verder maakt Heidy het totaalproduct in jouw persoonlijke stijl waarbij ze op de details let, ook hierbij is ze erg flexibel en wil ze uiteindelijk dat JIJ blij wordt van je keuze voor als fotografe... O ja, toch nog als laatste: het enthousiasme is prettig om mee te werken! Carlijn Bakker ”

Lieve Heidy,

Enthousiast, open, liefdevol, geduldig, onzichtbaar, origineel, humor, perfect… zo zouden we jou en jouw werk omschrijven. Jouw enthousiasme en open instelling gaf bij ons de doorslag om onze trouwfoto’s door jou te laten maken. Je stond open voor onze ideeën en gaf bruikbare tips waardoor we op het fantastische eindresultaat zijn uitgekomen. Van tevoren kennis maken met de kinderen was erg fijn en een tip voor elk bruidspaar met kinderen!  Je was liefdevol, geduldig, onzichtbaar op de goede momenten. Jij weet ‘het’ moment perfect vast te leggen. Je was tot alles bereidt en toonde originaliteit. Met je humor hielden we de fotoreportage ontspannen en dit is te zien. Door jou hebben we een prachtig naslagwerk om het gevoel van onze mooiste dag weer op te halen, jouw werk en ervaring maken dit mogelijk. Hiervoor zijn we je dankbaar! Mike & Wendy levensfoto-huwelijk-wendy-mike3-5

Niet het standaard plaatje

“Wij hebben Heidy gevraagd om onze huwelijksdag en ceremonie te fotograferen en daar hebben we geen spijt van! Het zijn hele mooie foto's geworden met veel oog voor detail. Niet het standaard plaatje maar net even uit een ander oogpunt genomen. Heel origineel en super mooi. Naast een fantastisch modern glossy boek hebben we ook alle foto's op DVD gekregen, heel handig om zelf nog wat afdrukjes te maken.” Martine Grotenhuis - de Haan ”

Heidy is voor ons Dé Fotografe!

Haar enthousiasme en creativiteit spelen de hoofdrol tijdens de prachtige fotoreportage op onze mooie trouwdag 21 oktober 2011. Wat voel je je rijk als de mooiste en meest dierbare momenten worden vastgelegd door een “onzichtbare” fotografe. Dat maakt Heidy uniek, ze observeert, ziet, legt vast, enthousiasmeert en voelt alles feilloos aan. Ze weet wat je wensen zijn en is creatief met alles wat ze bij ons vindt passen.

De mooiste dag uit ons leven

Onze dag is mede door Heidy de mooiste dag uit ons leven geworden. Vanaf de voorbereidingen tot aan de dag van vandaag, hebben we een ontzettend vertrouwd en fijn gevoel bij Heidy. Ze weet waar ze mee bezig is en laat dat ook heel erg goed zien in haar vak! Chapeau, en wij hopen nog veel meer van jouw prachtige werk te mogen zien.

Terug kijken

Wij zijn nu bijna een half jaar getrouwd en kijken nog steeds met een ontzettend goed gevoel terug op onze mooie dag! Bedankt lieve Heidy dat je er bij wilde zijn! Liefs Monique & Jochem   ”
“ We hebben Heidy leren kennen via de trouwbox. De eerste kennismaking was meteen goed en liet een leuke herinnering achter. We hebben meerdere fotografen bezocht maar niemand was zo leuk en spontaan als Heidy. Op onze trouwdag voelde het erg vertrouwd om met haar foto's te maken. Ze laat je erg op je gemak voelen en we hebben een hoop gelachen tijdens de fotoreportage. We hebben de hele dag vele complimentjes ontvangen over Heidy van onze gasten. Mede door Heidy is onze dag echt onvergetelijk geworden. Ons trouwalbum die wij ook hebben laten maken door Heidy is verschrikkelijk mooi geworden en laten we met veel plezier aan iedereen zien. We kunnen Heidy daarom iedereen aanraden, die net als ons een geweldige dag willen hebben en daar een onvergetelijke herinnering aan over willen houden. Veel liefs, Daniël en Jessica Tavares Delgado ”

Heidy heeft voor ons onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd. Na diverse gesprekken met meerdere fotografen was ons gevoel bij Heidy meteen goed. Een frisse kijk op fotograferen, orginele ideeen en een prettig gesprek gaven ons het gevoel dat het goed kwam. En dat kwam het! Supermooie foto's, een 'onzichtbare' fotografe (in de zin dat je haar niet constant om je heen ziet, maar ze er wel is) en een mooi fotoboek waren het resultaat. We zouden Heidy aan iedereen willen aanbevelen!

Mirjam en Hein
Mirjam en Hein
Carlijn en Frank
Carlijn en Frank
Mike & Wendy
Mike & Wendy
Martine & Rogier
Martine & Rogier
Monique & Jochem
Monique & Jochem
Daniël & Jessica
Daniël & Jessica
Bas & Sabine
Bas & Sabine