Menu
Menu

Boek – Geef kanker een gezicht

Aanbieding!

39.95 29.95

BOEK –

Geef kanker een gezicht

Het boek Geef kanker een gezicht, met meer dan 110 gezichten van mensen die kanker hebben of hebben gehad en van velen ook hun verhaal.

Beschrijving

BOEK –

Geef kanker een gezicht

Het bijzondere boek Geef kanker een gezicht.

Ik fotografeerde meer dan 110 mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Het resultaat is een indrukwekkende reeks portretten en verhalen die gebundeld worden in het gelijknamige boek.

Het zijn portretten die stuk voor stuk raken, elk op hun eigen manier. Simpelweg omdat ik heel dichtbij mocht komen en omdat deze krachtige mensen zichzelf echt hebben durven laten zien. Het boek bevat ook veel verhalen van de deelnemers zelf.

Met het kopen van dit bijzondere document steun je het KWF. Alle opbrengsten gaan naar onderzoek naar kanker.

Cover

De cover foto heb ik gekozen omdat het zo’n bijzondere foto is. Debby kijkt heel vrolijk de camera in. Je ziet niet dat ze een doek op haar hoofd heeft omdat ze geen haar heeft door de chemo kuur. Je ziet de positiviteit en haar doorzettingsvermogen. Prachtige kwaliteiten die ik bij heel veel deelnemers heb gezien. Dat is een van de mooie lessen geweest die ik heb mogen leren. Haar vrolijke verschijning is zoals Debby is. Buiten dat vrolijkheid een mooie karaktereigenschap is, is het ook haar overlevingsmechanisme geweest.

boek geef kanker een gezicht webstore

Andere suggesties…