Tour d’amour naar Parijs 2017

Tour d'amour naar Parijs in 2017

Dit jaar organiseer ik een aantal keer een tour d’amour. Dit keer in 3 steden van de liefde: namelijk Parijs, Amsterdam en Hoorn. Ga je mee op reis?

Tour d’amour naar Parijs

Wat dat is? Samen met je geliefde ga je bijzondere plekjes in Parijs bezoeken waar ik je zal fotograferen, een fotoshoot in de stad van LIEFDE.

Slechts 2 stelletjes 

Voor de Tour d’amour en Paris heb ik slechts plek voor 2 stelletjes per dag om te fotograferen. In totaal heb ik plek voor maximaal 4 stelletjes. De shoot zelf zal ongeveer 3 uur in beslag nemen, dus daarnaast heb je dus genoeg tijd over om met je geliefde van elkaar en Parijs te genieten.

Info avond

Nadat je hebt je geboekt, dan krijg je een uitnodiging voor de info avond. Hier krijg je alle informatie over de locaties die we zullen bezoeken.

Samen zullen we proosten voor een geweldig leuke dag in Parijs.

Alles even op een rijtje

Even alles op een rijtje gezet krijg je van mij:

• Een prachtige herinnering

• Online fotoalbum waar je alle foto’s kunt bekijken en je mag de 15 mooiste foto’s digitaal kiezen

• Keuze uit een mini fotoboekje (dikke platliggende bladen) of een plexiglas voor aan de muur (20×30 cm)

Investering:

€375,00

 

Je kunt kiezen uit de volgende data:

Zaterdag 6 mei 10.00 -13.00 uur

Zaterdag 6 mei 13.15 -16.15 uur

Zondag 7 mei 10.00 -13.00 uur

Zondag 7 mei 13.15 -16.15 uur

De Tour d’amour en Paris kan alleen doorgaan bij genoeg belangstelling c.q. boekingen. 

Bij de prijs inbegrepen is alleen de fotoshoot. Je dient zelf voor de reis en eventuele romantische overnachting te zorgen. 

LevensFoto - Tour d'amour in Parijs een prachtige love fotoshoot in de stad van de liefde. Sabre Couer, Eiffeltoren, Bir Hakeim, Place du tetre, Parijs

je naam (verplicht)

naam van je geliefde (verplicht)

adres en woonplaats(verplicht)

je telefoonnummer (verplicht)

je email (verplicht)

Ik begrijp dat mijn mail adres wordt opgeslagen door LevensFoto

Heb je me nog wat te vertellen wat niet op het formulier staat?

LevensFoto - Parijs
LevensFoto - portret Heidy Brakenhoff Fotografe

Heidy Brakenhoff – LevensFoto

Ik ben jullie fotografe in Parijs, Hoorn of Amsterdam. Ik heb in 2016 voor het eerst de romantische Tour d’Amour bedacht. Nu heb ik de tour aangevuld met Amsterdam en Hoorn.

Parijs

Omdat ik zo gek ben op Parijs, de stad van de Liefde. De stad van de fotogenieke locaties door de hele stad heen. Iconische beelden, prachtige sferen. De Eiffeltoren, Place du tetre en natuurlijk pont d’Art met alle slotjes op de brug.

Hoorn

Hoorn omdat ik het als mijn broekzak ken. Gafe deuren, mini steegjes, romantische doorkijkjes of prachtige locaties  saan het water.

Amsterdam

Amsterdam omdat het zo’n mooie stad is. Met zijn Jordaan, het oude centrum, de Munt, Vondelpark, de romantische Magere Brug, en die oude Westertoren, de grachten en de prachtige historische panden. Ik kan jullie op de mooiste locaties fotograferen.

Lees meer over mij

Wil je je alvast in Parijse sferen wanen?

Instagram

[wph_cp_instagram_widget username=”levensfoto” photos_limit=”8″ badge_username=”brahmino” user_id=”1918184″ access_token=”28395463.1677ed0.3d8e3d4408cf4b43b0f552b4cfbd29ad”]