fbpx

Basis Fotoworkshop – leren fotograferen

BASIS FOTOWorkshop bij LevensFoto:

Je hebt een dure spiegelreflex camera aangeschaft, maar zet hem eigenlijk altijd op de automatische stand. Dat is echt zo jammer, want dan kun je nooit die mooie foto maken die je zo graag zou willen!

In deze fotoworkshop krijg je alle basis begrippen uitgelegd. Je kunt nu zelf bepalen hoe je de instellingen op je camera gebruikt en leert van te voren nadenken over wat voor soort foto je wil hebben.

Wanneer kun je dat mooie scherpte diepte effect bereiken. Wat is compositie en kijkrichting? Allemaal begrippen die aan bod komen. Heel leuk om andere beginnende hobby fotografen te ontmoeten, of om samen met een eigen vriendengroep les te krijgen.

Spiegelreflex

De basis voor het gebruiken van een spiegelreflex, belichting en niet te vergeten wat een mooie foto is. Het is een leuke combinatie waarbij theorie ook in de praktijk wordt gebracht. Samen op pad met als doel leren fotograferen. Een cursus waar je dus meteen wat aan hebt! Je krijgt huiswerk mee dat de volgende les besproken wordt. Dit houd in dat je je hobby fotograferen ook echt in de praktijk gaat brengen.

In 3 dagdelen zullen we de eerste geheimen van het fotograferen ontrafelen.

Spiekbriefje

Alvast even spieken wat je met je camera zou kunnen doen? Hier heb ik een spiekbriefje voor je! Instellingen die je foto’s ten goede zou kunnen komen.

Aantal deelnemers

  • De kosten zijn €150,00 voor 3 lessen van ca 2 uur per persoon.

  • Benodigheden: spiegelrefelx camera en een lens. Eventueel een statief.

  • Voorwaarden: Er moeten voldoende deelnemers zijn om de workshop door te laten gaan. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvang je minimaal 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Je kan hierna de cursus kosteloos omboeken tot 14 dagen voor de gereserveerde workshop. Ik verleen geen restitutie.

LevensFoto workshop

je naam (verplicht)

adres en woonplaats(verplicht)

je telefoonnummer (verplicht)

je email (verplicht)

je voorkeur voor de Workshop (verplicht)

je voorkeur datum workshop (verplicht)

Spiekbriefje FotoWorkshop LevensFoto Diafragma, sluitertijd en Iso
levensfoto-glamour

Leave A Comment