fbpx

Blog

Nieuws en laatste berichten van LevensFoto

2 zielen…

2 zielen… Verbinding LevensFoto vertelt verhalen, het liefste vertel ik jouw verhaal. Ik kijk en zie wie jij bent en met wie jij je verbonden voelt. Verbonden met elkaar door een onzichtbare band. Dat kan zijn omdat jullie familie zijn, maar ook omdat je zielsverwanten bent. Hoe leuk zou het zijn als je dat kan

Geef kanker een gezicht

118 portretten en verhalen

Kanker heeft vele gezichten, en kent geen discriminatie. Ik ben inmiddels vele lieve mensen aan deze ziekte verloren. Daarom kwam ik op het idee dat ik iets wilde doen. Ik wil iets doen om deze rot ziekte te bestrijden. Ik ben helaas geen dokter en ik kan niemand beter maken. Wat ik wel kan, is foto’s maken. Daarom maakte ik portretten van mensen die kanker hebben of hebben gehad. Het werd het bijzondere project Geef kanker een gezicht.