Menu
Menu
LevensFoto - portret Heidy Brakenhoff Fotografe

Mijn naam is Heidy Brakenhoff, fotografe van LevensFoto.

ZO KUN JE ME BEREIKEN

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


SOCIAL MEDIA
EMAIL

info@levensfoto.nl

TELEFOON NUMMER

06 223 411 04
0229 21 78 51

STUDIO - BEZOEK OP AFSPRAAK

Huesmolen 223
HOORN

POSTADRES

Klokketuin 1354
1689 KW ZWAAG

ANDERE LINKS

*** KvK 37136182 ** BTW 167449217.B01

Meest liefdevolle, onbetaalbare kunstwerk

En… Daar hangt ie dan! Het meest liefdevolle, mooiste, onbetaalbare kunstwerk wat ik ooit heb gekregen. Als verrassing gekregen van mijn fantastische kinderen en gemaakt door een waanzinnige Fotografe @Heidy Brakenhoff Mirjam Entius ”
Mirjam Entius
Mirjam Entius
Hoorn
“ Al heel lang voel ik me erg ongemakkelijk als ik op de foto “moet”. Ik sta dan ook meestal op de foto als een verschrikt konijn. Samen met een vriendin deed ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”. De workshop bestond deels uit theorie en vervolgens hebben we heel veel foto’s gemaakt. Met wat kleine trucjes hebben we geleerd om ontspannen en goed op de foto te staan. De workshop was erg leuk en ik heb al verschillende mensen “doorverwezen”. Hartelijke groet, Ingrid ”
Ingrid
Ingrid

Heidy is voor ons Dé Fotografe!

Haar enthousiasme en creativiteit spelen de hoofdrol tijdens de prachtige fotoreportage op onze mooie trouwdag 21 oktober 2011. Wat voel je je rijk als de mooiste en meest dierbare momenten worden vastgelegd door een “onzichtbare” fotografe. Dat maakt Heidy uniek, ze observeert, ziet, legt vast, enthousiasmeert en voelt alles feilloos aan. Ze weet wat je wensen zijn en is creatief met alles wat ze bij ons vindt passen.

De mooiste dag uit ons leven

Onze dag is mede door Heidy de mooiste dag uit ons leven geworden. Vanaf de voorbereidingen tot aan de dag van vandaag, hebben we een ontzettend vertrouwd en fijn gevoel bij Heidy. Ze weet waar ze mee bezig is en laat dat ook heel erg goed zien in haar vak! Chapeau, en wij hopen nog veel meer van jouw prachtige werk te mogen zien.

Terug kijken

Wij zijn nu bijna een half jaar getrouwd en kijken nog steeds met een ontzettend goed gevoel terug op onze mooie dag! Bedankt lieve Heidy dat je er bij wilde zijn! Liefs Monique & Jochem   ”
Monique & Jochem
Monique & Jochem