LevensFoto - portret Heidy Brakenhoff Fotografe, CONTACT

CONTACT

met LevensFoto

Herinneringen

Foto’s zijn tastbare herinneringen. Aan een persoon of een moment uit je leven. Dat kan een heel groot en bijzonder moment zijn, zoals je huwelijk, of de geboorte van je kind. Maar ik denk ook aan de kleine dingen, gewoon een dag uit je leven.

Smerige toeten poetsen van je kroost in de keuken, eet je samen aan tafel (met of zonder bestek?). Laat je altijd de hond van je oma uit, of krijg je een knuffel van je kind op de bank. Het zijn die momenten die je dierbaar zijn.

Ik ben er om ervoor te zorgen dat ze tastbaar worden, nooit meer verdwijnen en dat je ze kan delen. Bewaren en koesteren, voor altijd in een boekje, of aan de muur.

Ideeën

Kom je zelf ideeën te kort? Of heb je een flard in je hoofd? Schroom niet om te overleggen, want ik ben een bruisend vat vol ideeën die werkelijkheid kunnen worden.

Ik kan je helpen met:

  • fotoshoots
  • kaarten ontwerpen op maat
   • save the date
   • geboortekaart
   • 25 jarig huwelijksfeest
   • eerste verjaardag van je kind
  • logo voor je huwelijk
  • gastenboek, anders dan anders?
  • huwelijkscadeautjes

Workshops

Ik geef ook workshops. Ik ben hiermee begonnen nadat ik zo vaak hoorde: “Oh nou maak maar geen foto van mij, hoor, ik sta er toch nooit mooi op.” Ik ben van mening dat ieder mens prachtig is en iedereen dus ook mooi op de foto kan staan. Het is een kwestie van het jezelf gunnen en een paar goeie trucjes. Deze zijn voor iedereen te leren!

Zin om in jezelf te investeren? Bekijk de workshop poseren of de workshop fotograferen.

ZO KUN JE ME BEREIKEN

CONTACT Formulier

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


*** KvK 37136182 ** BTW 167449217.B01

CONTACT

Gegevens

E-mail

info @levensfoto.nl

Mobiel

06-22341104

adres

Keern 33F

1624 BN HOORN

Heidy Brakenhoff 

Fotografe, ontwerper & vat vol ideeen