Menu
Menu

Workshop bij LevensFoto

BASIS FOTO Workshop bij LevensFoto:

In deze cursus krijg je alle basis begrippen uitgelegd. Je kunt nu zelf bepalen hoe je de instellingen gebruikt en leert van te voren nadenken over wat voor soort foto je wil hebben. Wanneer kun je dat mooie scherpte diepte effect bereiken. Wat is compositie en kijkrichting? Allemaal begrippen die aan bod komen. Heel leuk om andere beginnende hobby fotografen te ontmoeten, of om samen met een eigen groep les te krijgen.

De basis

De basis voor het gebruiken van een spiegelreflex, belichting en niet te vergeten wat een mooie foto is. Het is een leuke combinatie waarbij theorie ook in de praktijk wordt gebruikt. Een cursus waar je dus meteen wat aan hebt!

Huiswerk

Je krijgt huiswerk mee dat de volgende les besproken wordt.

lessen

In 5 lessen zullen we de eerste geheimen van het fotograferen ontrafelen. De kosten zijn €125,00 voor 5 lessen van ca 2 uur. Eventuele bijkomende kosten zijn afdrukkosten als je foto’s gaat afdrukken.

DUUR: 5 lessen van 2 uur

KOSTEN: €150,00

DATA:

Hou deze site in de gaten voor data.

WAAR:

De Studio 

Veranda 102 , Hoorn

06-22341104

De cursus zal doorgang hebben bij minimaal 5 deelnemers

Geef je op in dit formulier

 

POSEER WORKSHOP

In de poseer workshop leer je jezelf een beetje beter kennen.

Weet jij wat  jouw mooiste kant is? Hoe sta je prettig en ontspannen op de foto, maar ook nog ens mooi? Leuke trucks en tips over het poseren voor de camera. Niet alleen leuk voor jonge meiden die misschien wel model willen worden, maar ook voor meiden die wat ouder zijn en gewoon een keer leuk op een foto willen staan! Niet als een diva, maar gewoon jouw mooiste kanten benadrukken! In mijn studio ga je dan ook echt op de foto en ga je uiteindelijk naar huis met een prachtige afdruk van jezelf.

In 3 lessen leer je jezelf kennen en hoe je ontspannen en mooi voor de camera kan staan. Alles in een klein groepje, zodat je je snel op je gemak voelt.

Geef je hier op!

 

 1 maart 2013

Op 1 maart geven we een PROEF WORKSHOP.
Hierin krijg jij een leuke workshop en wij feedback!
We vragen jou om met ons mee te kijken of alles duidelijk is en of je nog dingen mist. Er is plek voor slechts 4 personen.

De entree is gratis, maar je moet je wel even opgeven EN met ons mee willen denken. De ontvangst is om 20 uur en we zijn ongeveer 2 uur bezig.

Je kan je opgeven door een mailtje te sturen: levensfoto@defotografe.eu

Je ontvangt dan alle informatie over de avond en waar het is.

 

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply