fbpx

Familie

Familie foto’s maak je met z’n allen. Op een hoop, of gewoon netjes naast elkaar. Met opa en oma, of met het eigen gezinnetje.

Studio of op locatie

Een paar mooie stoelen in het gras, of neem dat leuke loopfietsje mee waar die kleine van jullie zich zo op kan vermaken mee. We zoeken een loctaie die bij jullie past. Dat kan een parkje zijn, zodat de inderen kunnen rennen als ze dat willen. Maar denk ook eens aan de oude binnenstad met de leuke havenstraatjes van Hoorn of zoek het meer aan het strand of in juist een industrie terrein?

Misschien past een studio setting meer bij jullie, of leent het weer zich niet voor een buiten fotoshoot. In dat geval ben je van harte welkom in de Studio op het keern 33F te Hoorn. Natuurlijk kan de groep dan niet heel groot zijn. Maximaal 10 personen is een beetje wat je moet aanhouden als je een groepsfoto in de studio wil maken.

Kleding

Veel mensen vragen me: “Wat doe ik aan?”

Zorg ervoor dat je bij elkaar matcht. Daarmee bedoel ik dat je kleuren kiest in dezelfde tint, of thema. Denk dan bijvoorbeeld aan het thema pastel, naturle kleuren, allemaal met spijkerbroek. Je hoeft dus niet allemaal een rood shirt aan omdat het dan zo’n eenheid geeft. Probeer een beetje speels te combineren.

LevensFoto Heidy's making memories familie
LevensFoto - familie
levensfoto-familie-en-kinderen op de foto in Hoorn
levensfoto-familie-en-kinderen-033

Fotoshoot

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


Fotoshoot met je familie al mogelijk vanaf €99,00.

Dit is inclusief 5 digitale foto’s. Wil je een afdruk op canvas of ingelijst, kun je dit bij LevensFoto bestellen.

Portfolio

Be creative met LevensFoto