by LevensFoto

Feestje!

LevensFoto beurs Annet overzicht feestjurken

Het Boudoir heeft nu ook mooie feestjurken voor elke leeftijd en elke lengte.

Dat was natuurlijk reden voor een feestje. Alle bruiden van Het Boudoir werden uitgenodigd om eens lekker verwend te worden samen met haar vriendinnen, moeders en zussen.

Ontvangst

LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje

Na een ontvangst in dansschool Verbiest met een glas bubbels en lekkere taartjes van Micha’s en Diana’s konden  de dames gaan zitten bij de tafel met een leuke goodiebag. Waarna de modeshow begon…

kijk eerst maar het filmpje…

LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje

 

 

LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje LevensFoto beurs Het Boudoir overzicht feestjurken feestje

Ondernemers

Annet van Het Boudoir werd geholpen door een aantal collega’s: Mariska van MyWeddings, Pascal van Blooms, Dansschool Verbiest in Hoorn, Sunless Beauty, Kapsalon Pardoes, en ikke natuurlijk.  LevensFoto beurs Annet overzicht feestjurken feestje

Alle ondernemers die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt, konden zich ook presenteren. Na alle jurken, kon iedereen nog even praten met de ondernemers.

Boudoir

Ik stond er vooral om de spannende Boudoir shoot te promoten. Dat is natuurlijk een erg spannende shoot. Maar het kan jezelf een zelfvertrouwen boost geven. Bovendien verwen je niet alleen jezelf, maar ook je partner met zulke mooie foto’s.

Foto’s

Wil je eigen foto’s downloaden, dan kun je hier inloggen. kijk dan hier. Gebruik de pin 12fc2 , het woord FEEST met hoofdletters om in te loggen.

6 Foto’s zijn GRATIS, je moet alleen even je gegevens invullen. Deze krijg je met logo.  Wil je er meer, laat het dan even via de mail weten.

 

 Related Post

Leave A Comment