NEWBORN FOTOSHOOT

Een Newborn fotoshoot is een fotoshoot van je kleine kindje net na de geboorte. De eerste week ga ik ervan uit dat je lekker rustig aan doet, vanaf 8 dagen kun je het beste een afspraak inplannen. Bij je thuis zou eventueel ook in de eerste week kunnen. Een newborn shoot kun je plannen tot maximaal 18 dagen na de geboorte. Daarna gaat je baby een andere fase in en is het geen newborn meer…

Wat is een Newborn Baby?

Een echte newborn baby is niet ouder dan 14-18 dagen oud. Je baby is dan nog echt heel mini en wil nog echt lekker liggen in die echte lieve baby houding. Vaak ook zoals hij of zij in je buik heeft gezeten.

Dit leveren de echte newborn foto’s op. Ook zijn de pukkeltjes op de huid nog niet zo zichtbaar en en “nesthaartjes” wel!

Bij LevensFoto kun je kiezen voor een fotoshoot bij je thuis of in de studio. Waar we afspreken is aan jou, bekijk wat voor jou de beste keuze is. Het is namelijk niet ondenkbaar dat jij of je pasgeboren kindje nog niet toe is aan een ritje naar de Studio, of gewoon wil dat ik heel vlug na de geboorte langskom. Binnen de eerste week na de geboorte ben je vaak nog niet heel mobiel. Ook een ziekenhuis opname kan wat roet in het eten gooien. Maar dat is geen enkel punt!

THUIS: Omdat je dan lekker je eigen dingen kan blijven doen. Ik neem een selectie spullen mee. Dit spreken we van te voren door. We kunnen ook in de eerste week na de geboorte afspreken.

STUDIO: Natuurlijk is mijn studio ook geschikt om je kindje te voeden en te verschonen. ’t Is er lekker warm. Ook een voordeel is dat ik daar ALLE spullen heb liggen.

Shht de baby slaapt!

Wanneer boeken?

Boek de newborn shoot zo snel mogelijk. We prikken een datum die dicht bij je uitgerekende datum ligt. Als je kindje dan geboren is, bel je me binnen 2 dagen om een definitieve dag af te spreken. Deze fotoshoot vindt dan binnen de eerste 8-14 dagen plaats.

Soms kan het ook eerder, maar mijn ervaring is dat je de eerste dagen echt even bij moet komen.

De VoorbereidingZwangerschap gefotografeerd door LevensFoto

Hele goede tip is om je kindje zo ontspannen mogelijk de fotoshoot te laten beleven is een half uur voor de fotoshoot lekker te badderen. Na het badje kun je de luier losjes om je baby doen, zodat er geen afdrukken op je baby zijn huidje is van de luier. Als je je baby lekker inpakt in een deken, heeft hij of zij het ook niet koud. Eventueel zou je het voeden ook voor het badje kunnen plannen. Let ook bij je baby net als bij je zwangere buik op het dragen van losse kleding, geen strakke kleding!

De Fotoshoot

Het is heel fijn om te beginnen met een voeding in de studio, of voordat je een badje geeft, maar dat is afhankelijk hoever je van de studio af woont.

Daarna slaapt je kindje lekker lang. Je kindje zal dan het minste last hebben van het maken van de foto’s. Misschien wil je kindje niet slapen tijdens het fotograferen. Natuurlijk nemen we rustig de tijd om te knuffelen en te voeden.

De planning hoeft niet zo strak, want zeker in het begin weet je niet precies wanneer je kindje honger heeft. Maar zorg in ieder geval dat je wat te eten mee neemt. (jezelf of een flesje)

Ik probeer de sessie zo kort mogelijk te houden voor je kindje, met een maximum van 3 uur. Soms moet je een pauze houden om je kindje om te verschonen of om te kleden, of troosten…  We nemen er gewoon de tijd voor! Als je kindje aangeeft dat we eerder moeten stoppen, stoppen we gewoon eerder!

Als je kindje echt ontroostbaar is en er geen mooie foto’s gemaakt kunnen worden, maken we gewoon een nieuwe afspraak!

LevensFoto | Newborn | Ik hou je handje vastWaar?

Newborn LevensFoto Stijl

Ik kom bij je langs in je huis om te fotograferen hoe het leven met een kleintje is. Verschonen, voeden en knuffelen. Alles samen met je man en als je oudere kinderen hebt, is het een leuke manier om het gezin op de foto te zetten. Zoals jullie samen zijn. LevensFoto Stijl!

Ik kom 2-3 uurtjes bij je langs om zo alles mooi vast te kunnen leggen. Natuurlijk neem ik de tijd om alle kleine teentjes en oortjes en handjes te fotograferen. Ik neem geen extra spullen mee, behalve mijn camera en mijn creativiteit!

  • Je krijgt de 10 mooiste foto’s digitaal
  • een mini boekje met de mooiste 8 foto’s

€ 175,00

excl reiskosten €0,30 p/km

Newborn Thuis

Ik kom bij je langs in je huis om je kleine wondertje te fotograferen. Ik neem lekkere warme dekens mee en prachtige gekleurde doeken waar we je kleintje in kunnen wikkelen. We spreken door van te voren wat je smaak is. Ook neem ik een lamp mee waardoor ik je kleintje op z’n allermooist kan fotograferen.

In 2-3 uurtjes zorgen we voor een ontspannen situatie waar er genoeg ruimte is om te voeden en te verschonen. Want met een kleintje moet je gewoon de rust en tijd nemen.

  • Je krijgt de 10 mooiste foto’s digitaal
  • een mini boekje met de mooiste 8 foto’s

€ 175,00

excl reiskosten €0,30 p/km

Newborn in de studio 

Je bent van harte welkom in mijn studio om je kleintje te laten fotograferen. Daar liggen lekkere warme dekens en prachtige gekleurde doeken waar ik je kleintje in kan wikkelen. Lampen en verschillende achtergronden zijn aanwezig.

In 2-3 uurtjes zorgen we voor een ontspannen situatie waar er genoeg ruimte is om te voeden en te verschonen. Want met een kleintje moet je gewoon de rust en tijd nemen.

  • Je krijgt de 10 mooiste foto’s digitaal
  • een mini boekje met de mooiste 8 foto’s

€ 150,00

LevensFoto Let's make some memories

 

verzenden

 

Leave A Comment