VIVA400
by LevensFoto

VIVA400

VIVA organiseert dit jaar voor de elfde keer de VIVA400 : Alle genomineerden zijn bekend en… Ik ben genomineerd in de categorie ‘Wereldverbeteraars’!!!

Omdat het boek Geef kanker een gezicht dit jaar is uitgegeven, werd ik genomineerd Wat geweldig dat ik dit project in het zonnetje mag zetten!

Stemmen

Er is een vakkundige jury die gaat bepalen of ik met deze eervolle nominatie kan verzilveren. Dit jaar is er weer een publieksprijs: de VIVA400-vrouw met de meeste stemmen gaat er sowieso met een prijs vandoor! Dus omdat ik heel graag wil dat we samen ervoor zorgen dat er een tweede druk komt en we een belachelijk aantal boeken kunnen verkopen, wil ik jullie vragen te STEMMEN…
Tot en met dinsdag 6 november kan er via https://www.viva.nl/viva400 (onder het kopje wereldverbeteraars!) gestemd worden voor de VIVA400-awards.

#geefkankereengezicht
#opgevenisgeenoptie
#stemmenComments 1

Leave A Comment