levensfoto-herfst
by LevensFoto

Herfst fotoshoot

levensfoto-herfstSamen met mijn jongste zoon ben ik gisteren gaan wandelen. hij een camera en ik een camera.

Al doende leert men, is het gezegde. Ik vond het heerlijk om hem van alles te laten zien uit de buurt. Om hem te leren kijken, dat je niet een hele bijzondere plekken hoeft te bezoeken om mooie dingen te zien. Een bootje in het water, een blaadje aan de boom.

Nu is het natuurlijk wel makkelijk een mooie foto te maken met dit prachtige herfst weer.

levensfoto-herfst145
levensfoto-herfst

 

 levensfoto-herfst levensfoto-herfst

levensfoto-herfst

Herfstzonnetje

Hij heeft prachtige foto’s gemaakt en ik kon het niet laten om ook helemaal los te gaan. Het herfstzonnetje scheen later op de dag ook zo mooi naar binnen waar ik met tegenlicht leuk heb zitten spelen met de oranje lampionnetjes die op tafel staan.

Moeder en zoon

Het was voor mij als moeder heel erg bijzonder om zo alles aan je zoon te kunnen vertellen. Hij snapte ook  nu wat meer over de camera instellingen. Maar ook hoe je kunt kijken om je heen. Heel vaak als je een workshop geeft, dan leg dingen uit. vertel je over je passie. Maar dat zijn mensen die niet zo echt bij je staan als je eigen kind. Nu kon ik hem echt een kijkje in mijn hoolevensfoto-herfstfd laten zien en dat was heel erg leuk. Ook omdat hij eigenlijk nooit wil fotograferen en nu ineens zei dat hij dat wel wilde. Het was een echt avontuur, echt mooie herinneringen.

levensfoto-herfst

Op de foto

Natuurlijk kon ik het niet laten om hem ook even op de foto te zetten. Hoewel ik dat tegenwoordig niet heel vaak meer mag doen. ;D levensfoto-herfst levensfoto-herfst levensfoto-herfst levensfoto-herfstComments 3

 1. Superleuk om zo je passie te delen met je zoon , mijn kleinzoon
  TROTS op jullie

 2. Zoals beloofd op Yoors dat ik je site zou gaan bezoeken bij deze het bewijs haha Wat een mooie foto’s heb ik voorbij zien komen en wat staat je zoon er ook mooi op. Ik ben zelf hobby, huis tuin en keuken fotografe maar vind het enorm leuk om te doen, hoop ooit nog eens van de automatische stand af te komen. speel wel met de camera en heb hier weer een aantal mooie dingen gezien om uit te proberen. Misschien kun je wat tips geven op Yoors over fotografie denk dat je veel volgers zult krijgen. Heel veel succes met alles wat je doet

  • Hallo Annet,

   Wat leuk dat je hier ook even een kijkje neemt! Wat heerlijk dat je ook fotografeert. Mocht je meer willen weten, ik ben inderdaad van plan om tips en trucks te delen. Maar je kunt natuurlijk ook een workshop bij me volgen! Dan leer ik je hoe je als een fotograaf kunt kijken en foto’s maken.
   Bedankt voor al je tips en complimenten hoor!

Leave A Comment