LevensFoto - trouwjurk van je moeder
by LevensFoto

TROUWJURK

In de TROUWJURK van je MOEDER

LevensFoto - trouwjurk van je moederHeel lang geleden heb ik het idee opgevat om meiden in de trouwjurk van hun moeder te fotograferen. Het leek mij een prachtig idee om op deze manier de symbolische waarde van een trouwjurk te laten zien. Het is immers vaak het begin van jouw herkomst.

LevensFoto huwelijk . Trouwfoto van je ouders. Trouwjurk
Nu heb ik slechts een paar foto’s en het moet echt een prachtige serie worden.

Ik zoek

Ik zoek dan ook dochters en moeders die het leuk vinden om hier aan mee te werken.

Daarvoor heb ik dus een DOCHTER nodig die in de TROUWJURK van haar MOEDER past. Ik zoek niet de hele jonge meisjes van 5 die verzuipen in de jurk van hun moeder, maar juist (jong) volwassenen die hieraan mee willen werken.

De jurk hoeft niet helemaal passend te zijn, want we kunnen m wat smaller maken met klemmen of zo op je rug. Ook als hij hekel erg te klein is kan ik er nog wat mee. Dus als je twijfelt, overleg even.

Rijtje

Alles op een rijtje:

  • Locatie: mijn studio in Hoorn
  • Wanneer: een weekend of avond b LevensFoto - trouwjurk van je moederegin januari 2017. Dit gaat even in overleg. Bij meerdere aanmeldingen zou het kunnen dat ik een tijdsplanning maak.
  • Wat neem je mee: Trouwjurk van je moeder en trouwfoto van je ouders.
  • Meld je aan via een persoonlijk berichtje via info @levensfoto.nl
  • Misschien heb je een mooi verhaal waarom je hieraan mee zou willen werken.
  • Vergeet je telefoon nummer niet

Oh ja last but not least: Ik zou het heel leuk vinden (als het kan) als je samen met je moeder in de studio komt. Ik heb gemerkt dat de moeders dit erg kunnen waarderen en dat het de fotoshoot nog specialer maakt.

delen

Delen = Lief

Als je moeder geen trouwjurk meer heeft, of je weet misschien iemand anders die hier aan mee wil werken. Zou je dit bericht kunnen delen voor me. Misschien ken jij iemand die wel mee kan en wil werken

Foto’s

Natuurlijk krijg je de mooiste foto cadeau.

Het is de bedoeling dat ik met deze serie “in de trouwjurk van je moeder” een keer een expositie ga maken. In ieder geval is hij op mijn site te zien. Als je mee doet aan dit project, ga je automatisch akkoord.Related Post

Leave A Comment