fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Surviver van Kanker

,

Kanker is een hele nare ziekte. Ik ben er in mijn omgeving vaak genoeg mee geconfronteerd. Op school was een moeder die zich had opgegeven voor de Samenloop voor Hoop. Op deze manier halen ze geld op voor het KWF door de verkoop van loten. Ik wilde wel sponsoren. Dus als je een lootje koopt, kun je een leuke fotoshoot winnen.
Maar alleen het weggeven van een fotoshoot vond ik niet voldoende. Graag wil ik meer doen. Dus ik heb een prachtig plan opgevat waar ik op zoek ben naar overlevers van kanker, de zogenaamde survivers.
Wie kent of is een surviver? Graag kom ik in contact en leg ik graag zelf even persoonlijk uit wat mijn bedoeling is.
Mail of bel:
LevensFoto@defotografe.eu of 06-22341104
Bedankt!

geef jij kanker een gezicht?
geef jij kanker een gezicht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *