fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Geef Kanker een gezicht!

GEEF KANKER EEN GEZICHT

Vandaag was een bijzondere dag. Voor het project geef kanker een gezicht was vandaag de vader van Esther met zijn vrouw in mijn studio. Esther heeft al eerder haar moeder verloren aan deze ziekte en was zeer begaan met mijn oproep een tijd geleden. Maar niet alleen haar moeder heeft deze ziekte gehad, maar ook haar vader. Hij heeft meer geluk gehad en heeft met recht de titel SURVIVER! Zijn tweede vrouw heeft ook kanker gehad en daarom heeft Esther beiden gevraagd om voor mij te poseren. Het was geen probleem! Toen ze afgelopen week uit het buitenland op visite waren bij Esther en haar kinderen, was het ook geen enkel punt om in hun drukke programma ook even tijd vrij te maken voor een fotoshoot.
Wat een prachtig stel. Samen positief in het leven staand genietend van elkaar en de kinderen en kleinkinderen. Maar zoals bij elk gesprek dat je hebt met mensen die deze ziekte hebben overleefd, is er ook het een wond. De wond is geheeld en doet geen pijn meer, maar er blijft toch een lidteken. Het maakt namelijk altijd veel los als men verteld over deze ziekte. Het is altijd een bijzonder verhaal. Een verhaal om gehoord te worden. Ik was zo blij dat Esther de moeite heeft genomen om ze te vragen voor dit project!
Hartelijk dank Esther, Diana en Robert! Thank you so much for your help and trust.
PSSST Ik ben op zoek naar NOG meer verhalen en de daarbij behorende gezichten. Geef je dan op!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *