fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Geef elk van je kinderen een eigen babyboek

, , , , , , ,

Een eigen babyboek van het eerste jaar van JOUW kindje.

Dat is een grote opgave, een babyboek maken. Want zeg nu zelf, tussen het voeden, luiers schoonmaken billetjes, toetjes vegen, (kortom een goede mama en een goede partner te zijn), heb je weinig tijd om ook nog eens creatief bezig te zijn. Maar dat mag! Het is niet erg, want elke mama kent deze rush.

Hulp is onderweg!

Levensfoto | FotoboekWanhoop niet, hulp is onderweg! Ik heb een geweldig leuk idee, een idee om jou te helpen. Waardoor jij je op je kindje kan richten en ik voor jou de herinneringen verzorg..
Ik ben op zoek naar mama’s die vanaf hun zwangerschap, of eerste 2 weken van de geboorte van hun kindje bij mij een speciaal babyboek willen maken. En dan heb ik het niet over je eerste kindje, maar zeker ook voor je tweede of derde of vierde… kindje.
Het is een uitgebreide serie, waarbij je in 1 jaar allerlei mooie foto’s voor aan de muur hebt, prachtige foto voor aan de muur en veel meer extra leuke herinneringen voor je kindje in het eerste jaar! Geef jij je kind een herinnering voor het leven mee? Kijk dan even verder!
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *