fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Breien en Wol

Breien

Ik maak regelmatig leuke kleine kleedjes en dekentjes voor de allerkleinsten. Voor de fotoshoots. Daar kunnen de kleintjes lekker op liggen. Het ziet er mooi uit, en het is heerlijk warm, ook niet onprettig als je daar (bijna) in je nikste ligt. Nu is het niet zo maar een gebied dekentje, nee ze zijn extra dik! Dikke draden waar je hele mooi uitvergrote breisteken mee kan creëren.
Nu kreeg ik daar zo veel positieve reacties op, dat ik besloot te vragen wie er een echt groot dik en warm chunky dekentje wilde. Binnen een uur had ik mijn eerste opdracht al binnen voor een heerlijke dikke en grote deken voor op de bank.

Breinaalden

Het Grote Breien is begonnen.  Wat klein begon, groeide uit tot een reuze groot project:  het werd een zoektocht naar super grote breinaalden, die er wel waren, maar super zwaar. Dus maat XXXXXXL maar zelf gemaakt. Want die kleine dekentjes kun je makkelijk op je armen brieven, maar die grote lappen, daar zijn mijn (toch al korte armpjes) veel te kort voor.

Wol

Voor grote dekens had ik meer wol nodig en daar zat ik dan: super grote bollen wol op te winden…. Het moet een erg geestig gezicht zijn…
Nu is het bijna klaar en ik ben zo trots als een aap dat zul je wel begrijpen! Dus vanaf heden: Kleine en grote dekens. Handgemaakt, met hand gesponnen wol. Heerlijk Merino wol, het zachtste wol dat je maar kunt vinden! Speciaal voor zachte babywangen, of die van jezelf natuurlijk!
In ALLE kleuren van de regenboog. Van naturel en ongeverfde wol, tot geel en fuchsia roze..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *