fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Lekkere bekkies gevonden!

, , , , ,

Lekkere bekkies gevonden

Ik zocht lekkere bekkies om op de foto te gaan tijdens het taart eten.. de zogenaamde SMASH de Cake. Ik wilde graag nieuwe foto’s en daarvoor heb ik nieuwe modellen nodig en die heb ik gevonden hoor! Op Facebook werd er goed gereageerd op mijn oproep. Mooie mannen genoeg in Hoorn, die van een lekkere slagroom taart houden!

Wie zijn het dan geworden?

Wie het zijn geworden kun je hieronder bekijken. Deze lekkere bekkies heb ik geselecteerd om bij mij op de foto te gaan.

Lekker bekkie
Lekker bekkie

lekker bekkie
lekker bekkie

Lekker bekkie
Lekker bekkie

Eén reactie op “Lekkere bekkies gevonden!”

  1. michelle avatar
    michelle

    Trots mijn kleine moppie. Tot snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *