fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Taartmonstertjes

, , , ,

Taartmonstertjes

Smash the cake levensfoto
Smash the cake

Maandag 18 mei was er tijd voor taartmonstertjes!! Ik had 3 prachtige kids gevraagd om model te zitten en taart te eten… En er zitten plaaaatjes tussen.
Helaas wilde het laatste mannetje geen hap nemen… Hij vond het heel spannend. Huilend kwam hij binnen en huilend ging hij weer weg! Op zoek naar een nieuwe kanjer dus! Wie heeft er een lekker monster m/v die eens lekker van de taart wil snoepen?

SMASH the Cake

Ik wil op mijn site wat nieuwe foto’s plaatsen bij het kopje: Smash the cake. Hiervoor zoek ik fotogenieke kleintjes van om en nabij 1 jaar die een taartje bij mij in de studio komen eten. Deze foto’s komen op de site te staan en op Facebook enzo.

Ik heb nog 1 kindje nodig

  • een stoere jongen of meisje
  • neutrale styling
  • natuurlijke taart

Geef je kindje op

Als het je leuk lijkt, stuur dan een foto van je kindje op en wie weet mag jouw moppie strakjes lekker taart komen eten. Via het formulier kun je je kindje opgeven. Als dank krijg je natuurlijk een cd met de leukste 15 foto’s op medium formaat en een fikse korting bij het nabestellen!
De sessie zal op woensdag 3 juni om 10 uur plaatsvinden. Alleen als je ook op deze dag en tijd kan, kun je reageren.
[vfb id=30]
💖🍰🍰🍰
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *