fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Foto's van broer en zus

, , , , ,

Broer en Zus

LevensFoto - fotoshoot broer en zus
Op de beurs in het WFG kon je een fotowens in mijn levensboom hangen. Van alle mooie wensen heb ik de mooiste uitgekozen. Ramon was de gelukkige winnaar.  Zus Mandy had haar broer opgegeven om eens leuk op de foto gezet te worden.

Lief

Omdat ik het zo lief vond dat Mandy haar broer had opgegeven, bood ik haar aan om ook op de foto te komen met haar gezin. Natuurlijk wilde ik ze natuurlijk ook even samen op de foto zetten.LevensFoto - fotoshoot

Zoon

Eerst kwam Ramon samen met zijn zoon op de foto, daarna kwam Mandy met haar man en 2 zoons. Wat een gezellige dolle boel was dat!
Pim is gek op zijn vader en je ziet dat de mannen het goed hebben samen. Lekker kroelen en stoeien. Samen zijn ze sterk!
En misschien wordt Pim net zo sterk als zijn vader!

Alleenstaande vader

De reden dat Mandy haar broer had opgegeven was omdat hij een alleenstaande vader is en zij hem een lieve vrouw toe wenst. Wat een lieve gedachte..  Daar wil ik graag aan mee helpen. Ik ben wel benieuwd of Ramon uiteindelijk een nieuwe liefde vindt. LevensFoto - fotoshoot broer en zus
 
 
 
 
 

LevensFoto - fotoshoot broer en zusGele snorren

Vooral de gele snorren vielen bij de kleine mannen. Dit zijn snorren die ik zelf had gemaakt van wol. Lekker gek doen met de kleine mannen was heerlijk!
LevensFoto - fotoshoot broer en zus
LevensFoto - fotoshoot broer en zus

Liefde

Mandy en haar grote liefde moesten natuurlijk ook even samen op de foto! Samen kregen ze 2 prachtige zoons en ze deden me denken aan mijn eigen banjers. Lekker bezig en stoeien met papa. Dan is het extra leuk om in de hectiek van het gewone leven ook eens te beseffen dat je samen een paar bent. Je kinderen heb je slechts een kleine periode te leen.
Ik vind dat ze samen een knap paar zijn. Jij?
LevensFoto - fotoshoot broer en zus
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *