fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Kanker

Geef kanker een gezicht

Kanker is een hele nare ziekte. Ik ben er in mijn omgeving vaak genoeg mee geconfronteerd en geliefde personen verloren en sommigen zijn nog bezig beter te worden. Graag wil ik een steentje bijdragen om deze ziekte te bestrijden. Ik heb een prachtig idee om geld in te zamelen voor het KWF.
Ik wil graag kanker een gezicht geven. Daarom zoek ik mensen die deze ziekte hebben, of kanker hebben gehad. Om te laten zien dat deze strijd ZIN heeft en NODIG is! Dat de strijd tegen kanker nog door moet gaan en dat er geld nodig is en liefde, vooral veel liefde.
Liefde daar kan iedereen voor zorgen, maar geld is altijd moeilijk. Daarom wil ik geld inzamelen op een manier om te laten zien waar je geld voor geeft, voor WIE!

Wall of fame

Ik maak een wall of fame, voor alle mensen die strijden of hebben gestreden tegen kanker. In dit prachtboek WALL OF LOVE wil ik portretten laten van mensen die kanker hebben gehad, of kanker hebben. Om kanker letterlijk een gezicht te geven. Om stil te staan bij  kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die aan kanker zijn overleden.

Contact

Wil jij geportretteerd worden en ook in de WALL OF LOVE komen, ben of ken je een SURVIVOR? Graag kom ik in contact en leg ik graag zelf even persoonlijk uit wat mijn bedoeling is.
Bel meteen, of vul het formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
LevensFoto@defotografe.eu of 06-22341104
[vfb id=23]
Bedankt!
Heidy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *