fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

op de motor met zijspan

, ,

Motor

Vorige week was ik met Saskia (Saskia Haarstyling) bezig om een bruid en bruidegom op de foto te zetten voor promotie materiaal. Toen er in eens een motor met zijspan kwam aanrijden. Dat zie je niet elke dag. Wij waren erg geconcentreerd bezig met het bruidspaar en waren enigzinds gestoord doordat ze steeds dichterbij kwamen kijken.

oude dame

Toen ik beter keek, zag ik een oude dame zitten in het zijspan. Wat bijzonder zei ik tegen ze. Leuk dat je even komt kijken. We moet straks wel jullie kant uit gaan fotograferen. Dus als u dan even aan de kant kan gaan?
levensfoto motor en zijspan
“Ja natuurlijk,” zei de bestuurder, “mijn moeder van 97 wil heel graag even dichterbij komen kijken, even de mooie jurk bekijken. ” Heel trots keek ze over het doorzichtige scherm heen. “mooie jurk!” riep ze.
97!
En dan in zo’n hobbelig zijspan van een motor. Dat moest natuurlijk even op de foto.
97..
 
levensfoto motor en zijspan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *