fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Nagenieten van huwelijksfoto's Manon en Ruud

Nagenieten van de foto’s

LevensFoto - Huwelijk manon en ruudIk bekeek zojuist de huwelijksfoto’s van Manon en Ruud en ik werd weer zo blij, echt even nagenieten. Voor mij als fotograaf is het heel gefocust werken, maar ook zo heerlijk om al die vrolijkheid mee te maken.

Manon en Ruud

Manon en Ruud zijn zo een lief stel. Ik heb onwijs genoten van de ongedwongen houding van dit relaxte stel. Tuurlijk was er gezonde spanning, vooral het moment dat ze elkaar voor het eerst zouden zien. Toen kwamen de zenuwen wel even boven hoor.
LevensFoto - Huwelijk manon en ruud

Helium

Na het diner waren er helium ballonnen die iedereen even wilde proberen. Dat was zo grappig! Zelfs oma wilde wel even proberen hoe dat klonk!LevensFoto - Huwelijk manon en ruud LevensFoto - Huwelijk -1351