fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Welke kleding doe ik aan tijdens een fotoshoot?

Welke kleding doe ik aan tijdens een fotoshoot?

Kleding en kleurenEen vraag die veel gesteld wordt, is welke kleding doe ik aan tijdens een fotoshot? Als eerste is het belangrijk dat je kleding aandoet wat lekker zit en waar je je prettig in kan bewegen en je je mooi in voelt.
kleurtinten
LevensFoto Newborn pasgeboren babyAfhankelijk van de fotoshoot, is het verstandig af te stemmen. Vooral als je met een ploeg mensen bent. Kijk waar jullie overeenstemming in kunnen vinden. Probeer in kleurtinten te denken. Zoals pastel, felle kleuren of iedereen in het wit.
Thema
Ook een thema als herfst, lente, zomer, heeft bij iedereen vaak een mooie keuren associatie.
In de herfst kun je kleuren aan die wat voller en warmer zijn denk aan roestbruin, okergeel en Maxima blauw. Deze kleuren passen ondanks dat ze echt heel ander zijn echt heel mooi bij elkaar.
In de lente kun je denken aan wit, crème, lichtblauw & bruin, mintgroen en licht roze. Maar ook de frissere en felle kleuren horen echt bij de lente.
Streepjes of stippen zijn natuurlijk ook een leuke overeenkomstigheid.
Ook gekke thema’s als circus roepen weer andere associaties bij je op. Daardoor kun je net iets vrijer denken. Wat voorop staat is dat ie iets moet kiezen dat bij je past en eigenlijk bij iedereen past.

Let op

levensfoto - kleding moi op elkaar afgestemdLet alleen op met drukke prints, dat ze niet te veel aandacht afleiden van jullie gezicht.
Als je in de herfst of winter buiten foto’s gaat maken, moet je wel rekening houden dat je of in een dikke trui, of in je jas op de foto wordt gezet. Je kan je saaie winterjas natuurlijk een beetje op leuken met een lekkere dikke sjaal, poncho of een mooie muts.

Samen

Als je samen op de foto gaat, is het natuurlijk wat makkelijkere keuze. Maar eigenlijk kun je alle kleuren thema’s aan houden.

Accessoires

levensfoto-familie-larissa-previewJe kunt natuurlijk ook denken aan accessoires op de foto. Dat kan dat vinden een leuke tas, sjaal, of een pet. maar je kan ook gebruik maken van de omgeving. Een mooie dennenappel in je handen of speel met een grote berg bladeren in de herfst.

Pinterest

Ik heb op pinterest een bord gemaakt met inspiratie. Daar kun je bekijken wat het beste bij jullie past.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *