fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Workshop, workshop poseren kun je leren, poseren kun je leren,

workshop Poseren kun je leren – Gun jezelf een mooi portret

[tlg_header_single layout=”2-columns” alignment=”text-left” hide_on_scroll=”scrolled-no-hide” button_layout=”btn btn-filled btn-rounded” icon=”ti-angle-double-down” customize_button=”yes” btn_custom_layout=”btn btn-rounded” customize_font=”yes” title_font=”0″ subtitle_font=”Lato:tlg://fonts.gstatic.com/s/lato/v11/h7rISIcQapZBpei-sXwIwg.ttf:tlg:regular” content_font=”0″ title=”Poseren kun je leren” title_size=”110″ title_spacing=”1″ content_size=”28″ header_overlay_color=”#000000″ header_overlay_value=”3″ btn_color=”#ffffff” btn_bg=”#6ed3cf” btn_border=”#6ed3cf” btn_color_hover=”#ffffff” btn_bg_hover=”#0c0c0c” btn_border_hover=”#0c0c0c” bg_size=”100″ image=”24354″ subtitle_size=”48″][/tlg_header_single]

IK ZIE JOU

Een mooi mens. Precies zoals je bent. Ik zie jou! Er zijn vrouwen en mannen die ALTIJD mooi op een foto te staan. Al is het maar een kiekje tijdens het stappen. Het is niet eens poseren. Hoe doen ze dat toch? Wat doe je met je handen, je gezicht, je ogen, je mond, hoe ga je staan? Wanneer sta jij nu ook eens LEUK op de foto?

Ik kijk samen met jou wat je kunt doen om jezelf mooier en krachtiger te voelen. Daarmee gaat alles vanzelf. Dat leer ik je tijdens deze workshop Poseren kun je leren.

De data voor de workshop staan onderaan de pagina.

Wil je meteen boeken? klik dan hier

Poseren kun je eleren, poseren, poseren workshop, workshop, levensfoto

CAMERA

Poseren kun je leren. Gewoon zoals je zelf bent. Een prachtig mens! Als eerste moet je goed weten wat een camera precies ziet. Nog belangrijker is wat jij laat zien! Na jaren ervaring, weet ik precies wat je kunt doen om op je mooist te zijn.

TIPS

Sommige tips zijn voor iedereen, sommige tips passen echt alleen bij jou. De tips zijn praktisch en je kunt er meteen mee aan de slag.

Poseren kun je leren, camera, workshop, workshop poseren, workshop poseren kun je leren

ECHTE SCHOONHEID KOMT VAN BINNEN

Tijdens een meditatie leer ik je hoe je de rust in jezelf kunt (terug) vinden en altijd weer kunt oproepen op momenten dat het spannend is. Daarna gaan we samen ontdekken wat je sterke kanten zijn en leer ik je deze te gebruiken. En dat is niet alleen je uiterlijk. Echte schoonheid komt van binnen.

Als je weet wat je goede kanten zijn, dan kan je deze accentueren en voel je je mooier dan ooit. Je hebt namelijk een keuze om mooi op de foto te staan!

PRESENTEREN

Zo kun jij je altijd en overal goed presenteren. Gebruik je skills voor een goede foto op LinkedIn, persoonlijke foto’s, soocial media profielfoto’s of tijdens nieuwjaarsborrels. Ze krijgen jou niet gek!

LevensFoto - Workshop, portret, portret fotoshoot, portret foto, poseren kun je leren

OVER MIJ

Sinds mijn 11de jaar sta ik al met een camera in mijn hand. In 2007 begon ik met professionele foto’s. Vaak zeggen mensen dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is. Ikzelf weet als geen ander hoe ongemakkelijk je je kan voelen om voor de camera te staan. Daardoor kan ik me goed inleven wat er bij jou gebeurd.

AARDIGER

Ik zou zo graag willen dat mensen wat aardiger voor zichzelf zijn. Bovendien is echt heel makkelijk om mooi op de foto te staan. Daarom vind ik het mijn missie om te laten zien dat iedereen die het wil, dan kan. Gun jezelf een mooie foto!

LevensFoto, Heidy Brakenhoff

ZO ZIET DE DAG ERUIT

De groepjes zijn niet te groot, waardoor je je snel op je gemak voelt. We beginnen met een stukje theorie gevolgd door een heerlijke geleide meditatie en een lekkere lunch waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen. Na de lunch maak je een moodboard en gaan we aan de slag! Nu kun je alles in de praktijk oefenen. Samen bekijken wat voor jou werkt en wat niet.

poseren kun je leren

GELEIDE MEDITATIE

Ik help je in de mediatie contact te maken met je innerlijke wereld. Ervaar het krachtige mens die je bent, voel hoe lief en zacht je bent, maar ook stoer, sterk. Ik begeleid je in deze reis en daarvoor hoef je geen ervaring te hebben. Het zal vanzelf gaan.

FOTOSHOOT POSEREN

Natuurlijk maak ik prachtige foto’s van jou! De mooiste 5 kun je online uitkiezen en gelijk downloaden. Zo heb je bewijs dat je prachtig op de foto kunt staan! We maken er een fantastische innerlijke reis van waarbij jij leert om mooi op de foto te staan.

portret, zwart/wit
[tlg_testimonial pppage=”4″ layout=”carousel-no-control” filter=”977″ color=”#49829b”]

Trek iets aan waar je lekker in kunt bewegen en waar je je mooi in voelt. Dus niet te opgedirkt. Je kan een extra setje meenemen, maar kom niet met je halve kledingksat aan. 😉

Kies dan iets wat totaal anders is dan wat je aan hebt. Denk aan licht en donker, een andere halslijn, broek en jurk.

Jazeker kun je bij mij parkeren. En dat is nog gratis ook! Graag parkeren iets verder op t dorp Venhuizen in, daar kun je langs de berm overal in de parkeerhavens parkeren. Voor de deur is erg lastig. Dat is nu eenmaal zo met t water aan de ene kant. Mocht je slecht ter been zijn, dan regelen we dat anders. Geef dat even door.

Ik heb genoeg ervaring om iedereen te helpen met de meditatie. Alles zal als vanzelf gaan.

Je mag 5 digitale foto’s uitkiezen. In de online webshop kun je zelf uitkiezen welke je t mooiste vind. Ook kun jij zelf de code delen om meerdere mensen te helpen kiezen.

Jazeker! Het is mogelijk alle foto’s digitaal af te nemen. Je kunt in de webwinkel de extra foto’s bestellen.

De foto’s blijven 3 maanden online staan. Daarna worden ze verwijderd. Het is dus handig om voor die tijd je keuze te maken. Mochten de drie maanden verstreken zijn, kun je opnieuw aanvragen of de foto’s online gezet kunnen worden. Dit kost €10,00 administratie kosten.

portret, portret fotoshoot, portret foto
[tlg_headings title_tag=”h4″ alignment=”left” icon=”” spacing=”mb96″ customize_font=”yes” title_uppercase=”no” title_font=”0″ subtitle_font=”Lato:tlg://fonts.gstatic.com/s/lato/v11/h7rISIcQapZBpei-sXwIwg.ttf:tlg:regular” title=”Ja, ik gun mezelf een mooie foto” title_size=”48″ subtitle_size=”20″ subtitle_padding_top=”20″ title_color=”#ffffff” subtitle_color=”#ffffff” title_spacing=”0″ subtitle=”Ik geef me op voor de workshop “poseren kun je leren“”]
[product id=”20480″]

BIJZONDERE ACTIE:

Boek een workshop en neem je beste vriend(in) mee!

2 voor 1

LET OP DE ACTIE is alleen geldig voor de volgende data:

 • 15 JAN
 • 18 JAN
 • 21 JAN
 • 23 JAN
 • 26 JAN
 • 1 FEB
 • 3 FEB
 • 5 FEB
 • 6 FEB
familie foto, portret, familie portret

Plaats

Zuiderdijk 3A, Venhuizen

Investering

 • €175,00 per persoon
 • €175 voor 2 personen voor de actie!

Wat krijg je?

 • Vegetarische lunch
 • 5 digitale foto’s
 • een heerlijke middag

Tijd

Van 10.00 tot 15.00

Wat neem je mee
 • Kleding: lekker zittende kleding waar je je mooi in voelt. Denk aan positief, mooi, sterk, zelfverzekerd als je je kleren uitzoekt
 • Goed humeur en je mooiste lach
Lunch, workshop , poseren kun je leren , levensfoto

DATA 

 • 15 JAN
 • 18 JAN
 • 21 JAN
 • 23 JAN
 • 26 JAN
 • 1 FEB
 • 3 FEB
 • 5 FEB
 • 6 FEB

ALLEEN deze bovenstaande data kun je gebruik maken van de korting 2 voor 1

Meer data februari en maart volgen.

[product id=”20480″]
portret, portret fotoshoot, portret foto

PORTFOLIO

Bekijk  hier de mooiste foto’s 

[tlg_portfolio pppage=”10″ layout=”full-masonry-2col” show_filter=”No” filter=”988″][tlg_spacer height=”40″ height_tablet=”40″ height_mobile=”40″]