fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

lifestyle, levensverhaal, foto's uit je leven

LevensVerhaal fotografie

[tlg_header_single layout=”2-columns” alignment=”text-left” hide_on_scroll=”scrolled-no-hide” btn_link=”url:%23main||” button_layout=”btn btn-filled btn-rounded” icon=”ti-angle-double-down” customize_button=”yes” btn_custom_layout=”btn btn-rounded” customize_font=”yes” title_font=”0″ subtitle_font=”0″ content_font=”0″ title=”levens Verhaal” title_size=”110″ title_spacing=”1″ content_size=”28″ header_overlay_color=”#000000″ header_overlay_value=”3″ btn_color=”#ffffff” btn_bg=”#6ed3cf” btn_border=”#6ed3cf” btn_color_hover=”#ffffff” btn_bg_hover=”#0c0c0c” btn_border_hover=”#0c0c0c” subtitle_text_color=”#ffffff” content_text_color=”#ffffff” bg_size=”100″]Jouw leven in foto’s vastgelegd[/tlg_header_single][tlg_spacer height=”200″ height_tablet=”200″ height_mobile=”200″]

LevensVerhaal

Tegenwoordig is het niet gek om OVERAL foto’s van te maken. Als je samen over het strand loopt, van je kinderen, wat je eet. Alle foto’s worden met de rest van de wereld gedeeld. op Facebook, Twitter.  Als LevensFotografe wil ik een stapje verder, op zoek naar de verhalen die de foto’s kunnen vertellen, jouw levensverhaal.

Graag maak ik deze foto’s om jouw LevensVerhalen te vertellen. Zo vaak als je maar wil kan je dan zelf je verhaal delen, steeds maar weer. Aan de wereld, je beste vriend, je moeder, je opa, je dochter, je geliefde, of voor jezelf.

Wat zijn mooie bijzondere momenten voor een foto?

Als je gaat trouwen, je zwanger bent, je kindje geboren is… Dat zijn de meest voorkomende momenten dat je aan een fotograaf denkt. Om foto’s van jouw levensverhaal te maken.

De soort foto’s die ik bedoel zijn juist de foto’s waarbij je het echte leven ziet. de interactie in je gezin. Foto’s van BIJZONDER GEWONE gebeurtenissen uit je leven. Soms worden de meest prachtige momenten overgeslagen en gewoonweg vergeten om te fotograferen!

 

LevensVerhaal

Vertel me jouw levensverhaal en ik maak hier beelden van. We overleggen samen. Ik denk met je mee, de foto’s moeten jouw verhaal vertellen.

Ik heb in het verleden een aantal shoots gedaan. misschien leuk om even te vertellen, zodat je een beeld krijgt.

  • Ik heb een dagje meegelopen in een jong gezin. Er was net een klein broertje geboren. Natuurlijk werd er eerst onbeten, er werden boodschappen gedaan, de oudste werd naar school gebracht in de bakfiets en nde kleine moest ook eten en de luier verschoond. Zulke normale dingen verdwijnen.
  • Samen met Yolanda ben ik terug geweest naar de IC waar ze enkele weken in kunstmatige coma heeft gelegen om weer aan te sterken van een flinke infectie. Zij heeft daar zelf niets avn mee gekregen, maar schrok van de reacties om haar heen. Om een beeld te krijgen zijn we samen terug gegaan naar het ziekenhuis naar een IC kamer om te zien hoe dat was. Het was een prachtige ervaring.
  • Een bakker die opa is heeft zijn kleinkinderen uitgenodigd om een keer in de bakkerij koekjes te bakken. De machien om koekjesdeeg te walsen, de grote bakoven.
  • Een prachtige jonge vrouw heeft borstkanker en wilde voordat ze een borstamputatie kreeg een prachtige schoot van haar hele lichaam. Zo kon ze afscheid nemen van het lichaam dat ze zo goed kende en wat nu ook ziek is. Ook hebben we foto’s van na de operatie gemaakt. Een fotoshoot met een lach en een traan.
  • Een volwassen kleinkind op bezoek bij haar beste vriendin: haar oma. Een vrouw die midden in het leven staat, waar ze alle gekkigheid mee kan delen. Gewoon zoals je met je beste vriendin over dingen praat.

Dit is mijn lijstje met een paar voorbeelden, maar dat kan jij vast veel beter!

Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven
[tlg_spacer height=”20″ height_tablet=”20″ height_mobile=”20″]
Ziekenhuis bezoek, lifestyle
[tlg_spacer height=”20″ height_tablet=”20″ height_mobile=”20″]

Koekjes bakken in een echte bakkerij als je opa bakker is

[tlg_spacer height=”100″ height_tablet=”100″ height_mobile=”100″]
lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
Over mij

Vanaf mijn 11de sta ik al met een camera in mijn hand. Sinds 2007 professioneel.

Als ik een portret maak,  zeggen mensen mij dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is.

Gun jezelf een mooie foto!

Heidy Brakenhoff, LevensFoto, Heidy Levensfoto, Heidy Fotograaf
[tlg_headings alignment=”left” icon=”” spacing=”mb40″ customize_font=”yes” title_uppercase=”no” title_font=”0″ subtitle_font=”Lato:tlg://fonts.gstatic.com/s/lato/v11/h7rISIcQapZBpei-sXwIwg.ttf:tlg:regular” title=”Praktisch” title_size=”48″ subtitle=”op locatie” subtitle_size=”20″ subtitle_padding_top=”20″ title_color=”#ffffff” subtitle_color=”#ffffff” title_spacing=”0″]
Waar hou je rekening mee?

Ik kom bij je thuis, of we gaan samen op pad naar een voor jou bijzondere locatie.

Als ik bij je thuis foto’s kom nemen, kun je gewoon de dingen laten gebeuren zoals t normaal gaat.Dat is zo leuk. Maar je kan natuurlijk ook een extra rondje naar de leukste speeltuin met de kinderen doen natuurlijk.

Qua kleding is het leuk als je er mooi uitziet, maar te veel is misschien ook niet nodig. Wees vooral je leukste zelf!

[tlg_spacer height=”20″ height_tablet=”20″ height_mobile=”20″]
Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven

Ja ik wil graag een Levensverhaal fotoshoot

Portfolio

[tlg_portfolio pppage=”-1″ layout=”zoom-masonry-4col” show_filter=”No” filter=”995″ color=”#000000″]
[tlg_testimonial pppage=”-1″ layout=”carousel-no-control” color=”#000000″]