fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

portret, portret fotoshoot, portret foto

Overzicht Fotoshoot

[tlg_header_single hide_on_scroll=”scrolled-no-hide” icon=”” title=”Overzicht Fotoshoot” subtitle=”Ik maak de foto’s wel!” title_text_color=”#ffffff” subtitle_text_color=”#ffffff” content_text_color=”#ffffff”][/tlg_header_single]

Fotoshoot

Een fotoshoot leveren prachtige foto’s. Foto’s zijn tastbare herinneringen. Aan een persoon of een moment uit je leven. Dat kan een heel groot en bijzonder moment zijn, zoals je huwelijk, of de geboorte van je kind. Maar ik denk ook aan de kleine dingen, gewoon een dag uit je leven.
Smerige toeten poetsen van je kroost in de keuken, eet je samen aan tafel (met of zonder bestek?). Laat je altijd de hond van je oma uit, of krijg je een knuffel van je kind op de bank. Het zijn die momenten die je dierbaar zijn.
Ik ben er om ervoor te zorgen dat ze tastbaar worden, nooit meer verdwijnen en dat je ze kan delen. Bewaren en koesteren, voor altijd in een boekje, of aan de muur.

Ideeën

Kom je zelf ideeën te kort? Of heb je een flard in je hoofd? Schroom niet om te overleggen, want ik ben een bruisend vat vol ideeën die werkelijkheid kunnen worden.

Workshop, workshop poseren kun je leren, poseren kun je leren,

Poseren kun je leren

Leer waar jouw kracht zit om prachtig op de foto te staan

2 zielen, 1 gezicht, LevensFoto, Duo fotoshoot, 2 zielen 1 gezicht, samengevoegd portret, portret met je broer, portret met je zus

2 Zielen, 1 Gezicht

Met wie ben jij verbonden?

Levensfoto Home, trouwen, 2 zielen 1 portret, workshop, Workshop poseren kun je leren, ik maak de foto's wel, fotograaf, fotograaf Hoorn

Huwelijk

Een cirkel of life, een mooie manier om dit te symboliseren, is trouwen. Trouwen doe je samen en met de rest van je familie en vrienden. Het is een dag vol liefde en samenzijn. Daar horen natuurlijk ook mooie foto’s bij en niet onbelangrijk: de juiste huwelijksfotograaf. Een waarbij je een klik hebt, maar ook de mooiste foto’s maakt op jullie trouwdag. Een warabij je de leukste fotoshoot hebt.

Lifestyle, foto uit je leven

LevensVerhaal Fotosessie

Een dag uit je leven op de foto. Kies een dag om op de foto te zetten en bewaar deze herinneringen voor later. Om te delen en te koesteren. Bewaren of te showen. Dat is aan jou. Het is tenslotte jouw leven!

boudoir, sexy foto, artistiek naakt

Boudoir Fotoshoot

Sexy, maar stijlvol. Wees jezelf, zo sta je t mooiste op de foto!Een fotosessie als cadeau voor jezelf of je geliefde.

Liefdes fotoshoot, loveshoot, op fe foto samen, samen op de foto,

Love-shoot

Een Love-shoot, of ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd. Samen op de foto, gewoon omdat t kan. Een love-shoot is op een buiten locatie. Urban (lekker stads) of Natural (lekker buiten).

portret, portret fotoshoot, portret foto

Portret

Een portret is een foto van je gezicht. Ik maak graag een foto van je zoals je bent. Je uitstraling, je lach. Maar als je liever serieus op de foto staat, vind ik dat alleen maar leuk! Een portret met alleen jezelf of met je hele familie.

Kom langs bij LevensFoto om eens mooi op de foto te staan.

Bekijk hier ’t portfolio van LevensFoto

Selecteer zelf

[tlg_portfolio pppage=”-1″ layout=”zoom-masonry-4col” color=”#000000″]
[tlg_header_single btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Flevensfoto%2F|target:_blank” icon=”ti-instagram” customize_button=”yes” title=”Instgram” button_text=”Instagram” subtitle=”Volg LevensFoto” header_gradient_color=”#000000″ title_text_color=”#ffffff” subtitle_text_color=”#ffffff” btn_color=”#ffffff” btn_bg=”#000000″ btn_color_hover=”#1e73be”][/tlg_header_single]
[tlg_header_single btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLevensFotonl|target:_blank” icon=”ti-facebook” customize_button=”yes” title=”Facebook” button_text=”Instagram” subtitle=”Volg LevensFoto” header_gradient_color=”#000000″ title_text_color=”#ffffff” subtitle_text_color=”#ffffff” btn_color=”#ffffff” btn_bg=”#000000″ btn_color_hover=”#1e73be”][/tlg_header_single]