fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

boudoir, sexy foto, artistiek naakt

Boudoir fotoshoot

[tlg_header_single parallax=”parallax-off” icon=”” title=”Boudoir fotoshoot” subtitle=”Sexy fotoshoot voor jezelf of voor je lief” image=”25255″][/tlg_header_single][tlg_spacer height=”100″ height_tablet=”100″ height_mobile=”100″]

BOUDOIR FOTOGRAFIE

Boudoir Fotografie is op een mooie sfeervolle en sexy manier op de foto staan. Dit kan in lingerie, of met een mooi kanten blouse of jurkje. Een spannende herinnering voor later.

Dik of Dun?

Je hoeft niet te denken:”Oh maar ik ben te dun, te dik, te groot, te klein om mooi op de foto te staan.”
Iedere vrouw is prachtig en ik kan je op je mooist fotograferen. Je hoeft dus geen topmodel te zijn. Ik help je om je er op je mooist uit te laten zien.

Mag ik iemand meenemen?

Van te voren bespreken we wat je je mee kan nemen qua kleding en krijg je nog tips en truckjes van me opgestuurd. Je mag ook altijd eerst even kennis komen maken. Natuurlijk vind ik het niet erg als je iemand meeneemt. Mijn advies is dat je je wel heel erg op je gemak moet voelen bij die persoon. Want de mooiste foto’s krijg je als je helemaal jezelf kan zijn.

Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto
BOUDOIR FOTOGRAFIE
Hoe lang duurt een boudoir fotoshoot?

In een omgeving met zachte stoffen, mooie styling zul je je snel op je gemak voelen. Een boudoir fotoshoot neemt ca. 1½ tot 2 uur in beslag. Ik neem graag de tijd voor je en zo heb je de mogelijkheid om wat setjes te wisselen.

Als je een fotoshoot met visagist boekt, dan moet je rekening houden met extra tijd. ga uit van een uurtje extra. Dan ben je in totaal 3 uur bezig.
Met mooie make-up en prachtige lingerie, ben je op en top vrouw en zul je prachtig sexy op de foto staan.

STUDIO

Ik heb een aantal pumps en wat lingerie in de Studio, maar dat zal niet iedereen passen. Je mag er wel gebruik van maken. Ook heb ik veel (kanten) doorzichtige doeken waarmee we kunnen variëren, en ook wat kettingen en bloemen voor in je haar.. Maar leef je uit en neem gewoon dat mee waarin jij je glamoureus sexy voelt.

Spiegel

Oefen thuis voor de spiegel. Misschien wil je een bepaalde gezichtsuitdrukking. Echte modellen oefenen ook wel voor de spiegel, dus waarom jij niet?
Alleen maar zwoel kijken hoeft natuurlijk niet, maar het is wel handig als je weet hoe je gezcht kunt onspannen en kunt “smizen”.

Smizen

Smizen is lachen met je ogen en niet met je mond. (tuurlijk mag een klein glimlachje wel) Maar het gaat er vooral om dat je de sparkle in je ogen tevoorschijn haalt.

Poseertips

Hoewel ik je tijdens het fotograferen wel zal vertellen wat te doen, kan ik je nu al wat poseertips meegeven die modellen zelf ook gebruiken.
Maar maak je niet te druk hoor, het gaat erom dat je jezelf bent en blijft. Ik wil alleen je zo mooi en vol zelfvertrouwen op de foto zetten. Dan is het misschien fijn om deze tips even te lezen en te proberen…

 • Relax. Je ziet er dan niet zo gespannen uiten en je ziet er vrolijker uit.
 • Focus. Laat je ogen spreken door ze wijd te openen en kies een punt in de camera om naar te kijken.
 • Glimlach. Das een lach met je mond. Oefen de lach voor de camera en zie wat je mooie punten zijn.
 • Nek en Schouders. Duw je schouders naar beneden en denk eraan dat je hoofd aan een draadje omhoog getrokken wordt. Dit maakt je nek langer en laat je er elegant uitzien.
 • Vertrouwen. Gooi je onzekerheid overboord en omarm jezelf. SMIZE!
Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto
Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto
[tlg_spacer height=”100″ height_tablet=”100″ height_mobile=”100″]

  Je naam (verplicht)

  vul hier je adres en plaats in:


  boudoir fotoshoot met visgistBoudoir fotoshoot zonder visagist

  Ik wil graag een fotoshoot op:


  OchtendMiddagAvond


  [recaptcha id:foo class:bar]

  [tlg_spacer height=”100″ height_tablet=”100″ height_mobile=”100″]
  Wat neem ik mee?

  Neem een aantal setjes lingerie mee. Minimaal 2 setjes, zodat je kan variëren. Denk bij het struinen naar leuks in je kast ook aan doorschijnend blouse, nachthemd, of iets van kant. Een jurkje, negligé, of een kimono… Kijk maar wat je in de kast hebt hangen.
  High heels passen goed in een boudoir fotoshoot. Maar een paar stoere motor laarzen of gympen kunnen ook heel mooi zijn hoor.
  Kousen kun je ook meenemen. Deze zijn echt een toevoeging op de foto. Denk dan aan die hold-up kousen, of een netpanty.

  Accessoires zijn natuurlijk ook heel belangrijk. Een mooie ketting, oorbellen, (trouw)ring, bruidssluier. Overhemd van je vriend of man, of misschien zijn favoriete stropdas?

  Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto
  Bloot gewoon

  Geef jezelf bloot. Een mooie en artistieke manier om een boudoir foto te maken, is om allen jezelf op de foto te zetten. Dus geen lingerie aan te doen, maar puur en alleen jezelf. Artistiek naakt noem ik het ook wel. Warabij je op een stijlvolle manier naakt op de foto gaat.

  [tlg_spacer height=”80″ height_tablet=”80″ height_mobile=”80″]

  Privacy

  Jouw foto’s zullen nooit zomaar op het internet terecht komen. Daarvoor geef je je toestemming, of niet. Dat is helemaal aan jou! Jij bepaald waar en wanneer de foto’s worden geshowd. Ik zal het je wel altijd vragen, want voor mij is het wel heel fijn om mooie foto’s te kunnen laten zien voor mijn portfolio.

  Voorbereiding

  Samen met jou maak ik een plan. Wnat iedere vrouw is anders en dus maka ik per persoon een plan. Als eerste kun je me vertelen wat je wil. Op Pinterest kunnen we ook een moodbord maken en als je een bepaald idee hebt dat je wil uitvoeren kunnen we daar dan ook aandacht aan besteden.

  Wat kun je zelf doen?

  • Smeer je benen regelmatig na een scrub in met een lekkere lotion of olie, zodat je benen niet droog zijn.
  • Zorg voor mooie voeten, vet ze lekker in en verwijder eelt.
  • Nagellak is altijd leuk, ook op je vingernagels.
  • Ontharen is ook een goed idee vlak voor de fotoshoot. Zo heb je het minst last van eventuele iritatieplekjes.
  • Zorg ervoor dat je niet al te strakke strakke kleding aan hebt voordat je naar de fotoshoot komt. Zo heb je geen afdrukken van je bh, of een strakke broek over je buik of bandjes op je schouder.
  • Kom lekker uitgerust op de set.
  • Ik heb ook muziek in de studio. Deel je favoriete lijst op spotify.
  • Last but not least: Vergeet geen plezier te hebben!
  Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto
  boudoir box, boudoir fotoshoot

  Make-up en haar

  Een glamoureuse make-up kan ik voor je verzorgen, door een externe visagist voor je te regelen. Zij kan je haar en make-up verzorgen. Deze luxe behandeling zit bij de prijs inbegrepen. Ik werk met verschillende visagisten:
  Elvira Korsten van Maid of Make up
  Denise Beekvelt van Dbmua

  Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto

  visagie door Elvira Korsten van Maid of Make-up

  Boudoir, Boudoir fotoshoot, artistiek naakt, bloot, lingerie, sexy foto

  visagie door Denise Beekvelt van dbmu

  [tlg_header_single layout=”2-columns” icon=”” title=”Portfolio”][/tlg_header_single][tlg_portfolio show_filter=”No” filter=”993″ color=”#49829b”]