fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven

Prijzen LevensVerhaal

[tlg_header_single icon=”” customize_font=”yes” title_uppercase=”yes” title=”Prijzen” title_font=”0″ title_size=”110″ title_spacing=”1″ subtitle_font=”0″ subtitle_size=”28″ subtitle_spacing=”1″ content_font=”0″ subtitle=”LevensVerhaal”]Jouw levensverhaal in foto’s vastgelegd[/tlg_header_single]
[tlg_headings title_tag=”h2″ icon=”” title=”LevensVerhaal prijzen op een rijtje” subtitle=”fotoshoot van je leven”]
Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven

Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven

lifestyle, levensverhaal, foto's uit je leven

[tlg_headings title_tag=”h1″ icon=”” title=”LevensVerhaal foto’s”]

LevensVerhaal

Vertel me jouw levensverhaal en ik maak hier beelden van. We overleggen samen. Ik denk met je mee, de foto’s moeten jouw verhaal vertellen.

Ik heb in het verleden een aantal shoots gedaan. misschien leuk om even te vertellen, zodat je een beeld krijgt.

  • Ik heb een dagje meegelopen in een jong gezin. Er was net een klein broertje geboren. Natuurlijk werd er eerst onbeten, er werden boodschappen gedaan, de oudste werd naar school gebracht in de bakfiets en nde kleine moest ook eten en de luier verschoond. Zulke normale dingen verdwijnen.
  • Samen met Yolanda ben ik terug geweest naar de IC waar ze enkele weken in kunstmatige coma heeft gelegen om weer aan te sterken van een flinke infectie. Om een beeld te krijgen zijn we samen terug gegaan naar het ziekenhuis naar een IC kamer om te zien hoe dat was.
  • Een bakker die opa is heeft zijn kleinkinderen uitgenodigd om een keer in de bakkerij koekjes te bakken. De machien om koekjesdeeg te walsen, de grote bakoven.

Dit is mijn lijstje met een paar voorbeelden, maar dat kan jij vast veel beter!

Lees hier verder wat een LevensVerhaal fotoshoot is.

[tlg_headings icon=”” title=”Portfolio” subtitle=”Bekijk hier foto’s” title_color=”#ffffff” subtitle_color=”#ffffff”][tlg_spacer height=”20″ height_tablet=”20″ height_mobile=”20″]
[tlg_portfolio pppage=”-1″ layout=”zoom-full-grid-3col” show_filter=”No” filter=”995″ color=”#156796″]