fbpx
LevensFoto - huwelijkboek 1

Fotoboeken

Als je na je fotoreportage nog wil blijven genieten van je foto’s, kun je kiezen om een album door mij te laten maken als mooie en blijvende herinnering.

LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje

Maten

Een fotoalbum is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Er zijn heel veel verschillende soorten kaften en kleuren. Leer, linnen, een foto op de voorkant.  Dikke pagina’s en fotoboeken met dunne fotobladen. Om te weten wat jij mooi vindt, heb ik een heleboel verschillende boeken. In de studio kun je de albums bekijken. Ik heb er zelfs een in geel “krokodillenleer”! Je kunt er in bladeren en vasthouden om te zien wat een album met je doet. Want een afgedrukte foto is een beleving.

LevensFoto - huwelijksboek, fotoalbum

Platte bladen

Alle fotoboeken worden door mij opgemaakt. In samenspraak met jou natuurlijk. De fotoboeken met de dikke bladen zijn zo mooi, omdat als je het album open legt, de foto doorloopt over het midden. Daardoor kun je een extra grote foto laten zien.

LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje

Soorten papier

Of je nu van super glans houdt of artistiek mat, alles is mogelijk. Je weet pas echt wat ik bedoel als je de verschillen zelf ziet. Het matte papier is tegenwoordig helemaal hip. Het is wel iets duurder, maar oh zo mooi!

LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje

Voelen

Ik zeg altijd, de fotoboeken moet je voelen. Hoe je het papier vind, wat je van de kaft vindt. Ik heb zachte aaibare kaften en kaften van glad leer. Kom vooral gewoon langs in de studio.

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Leave A Comment