Action Lille
by LevensFoto

Action

Afgelopen jaar heb ik een aantal maanden voor Action gewerkt op het hoofdkantoor. Ik maakte daar de foto’s voor de 100 nieuwste en ook voor de reclame folders die je online kunt zien en die in de krant komen te staan. Heel leuk. Het was ter vervanging van een paar collega’s die met zwangerschapsverlof waren. Wat een leuk team was dat waar ik terecht kwam.

Ook ben ik regelmatig ingehuurd om feesten en speciale gelegenheden te fotograferen. Zoals bij een minuut gratis winkelen.

Frankrijk

Maar dit is echt leuk: net als vorig jaar mag ik mee op tour d’Action. Action heeft een bijeenkomst voor alle bedrijfsleiders uit Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.

Daar mag ik de foto’s maken van de leuke workshops en natuurlijk de groepsfoto’s die op zo een leuke bijeenkomst niet mogen ontbreken.

Deze week zijn de Franstalige landen aan de beurt. We zitten met z’n allen in Lille in Frankrijk. Lekker croissants eten en jus d’orange drinken Action Lille Action Lille Action Lille
Action Lille Action Lille bij het ontbijt…

 

Plannen

Wat leuk om te mogen zien wat de geweldige plannen voor het komende jaar zijn. Het is een bijzonder bedrijf dat nog steeds groeiend is en zo onwijs leuke medewerkers heeft.

Straks lekker in het hotel in bad en even chillen….

 Leave A Comment