levensfoto-newborn-baby-01

NEWBORN

Je kleintje heeft 8 maanden in je buik gezeten. Je kleintje kun je nu echt bekijken, voelen en ruiken. Elk nieuw leven is zo bijzonder. Die kleine handjes, nageltjes, teentjes. Genieten van de tijd samen met je kindje en andere familie leden. We zeggen vaak je zit op een roze (blauwe) wolk, maar je zit gewoon even in je eigen baby bubbel. Alles draait om de kleine.

Wat is een Newborn Baby?

Een echte newborn baby is niet ouder dan 14-18 dagen oud. Je baby is dan nog echt heel mini en wil nog echt lekker liggen in die echte lieve baby houding. Vaak ook zoals hij of zij in je buik heeft gezeten. Dit leveren de echte newborn foto’s op. Ook zijn de pukkeltjes op de huid nog niet zo zichtbaar en en “nesthaartjes” wel!

levensfoto-newborn-baby-01

Wat is een newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot is een fotoshoot van je kleine kindje nèt na de geboorte. De eerste week ga ik ervan uit dat je lekker rustig aan doet, vanaf 8 dagen kun je het beste een afspraak inplannen.Bij je thuis zou eventueel ook in de eerste week kunnen. Een newborn shoot kun je plannen tot maximaal 18 dagen na de geboorte. Daarna gaat je baby een andere fase in en is het geen newborn meer…

LevensFoto Newborn pasgeboren baby

Locatie

Bij LevensFoto kun je kiezen voor een fotoshoot bij je thuis. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de stduio af te spreken, maar voor een newborn shoot is thuis een hele fijne plek. Het is namelijk niet ondenkbaar dat jij of je pasgeboren kindje nog niet toe is aan een ritje naar de studio, of je wil gewoon dat ik heel vlug na de geboorte langskom. Binnen de eerste week na de geboorte ben je vaak nog niet heel mobiel. Ook een ziekenhuis opname kan wat roet in het eten gooien. Maar dat is geen enkel punt!

THUIS: Omdat je dan lekker je eigen dingen kan blijven doen. Ik neem een selectie spullen mee. Dit spreken we van te voren door. We kunnen ook in de eerste week na de geboorte afspreken.

STUDIO: Natuurlijk is mijn studio ook geschikt om je kindje te voeden en te verschonen. ’t Is er lekker warm. Ook een voordeel is dat ik daar ALLE spullen heb liggen.

levensfoto-baby

Wanneer boeken?

Boek de newborn shoot zo snel mogelijk. We prikken een datum die dicht bij je uitgerekende datum ligt. Als je kindje dan geboren is, bel je me binnen 2 dagen om een definitieve dag af te spreken. Deze fotoshoot vindt dan binnen de eerste 8-14 dagen plaats.

Soms kan het ook eerder, maar mijn ervaring is dat je de eerste dagen echt even bij moet komen.

De Voorbereiding

Hele goede tip is om je kindje zo ontspannen mogelijk de fotoshoot te laten beleven is een half uur voor de fotoshoot lekker te badderen. Na het badje kun je de luier losjes om je baby doen, zodat er geen afdrukken op je baby zijn huidje is van de luier. Als je je baby lekker inpakt in een deken, heeft hij of zij het ook niet koud. Eventueel zou je het voeden ook voor het badje kunnen plannen. Let ook bij je baby net als bij je zwangere buik op het dragen van losse kleding, geen strakke kleding!

De Fotoshoot

Een badje of voeden, is erg mooi om te fotograferen. Als je ene gestylde shoot wil, is het handig om dat na t badje of de voeding te doen. Je kindje zal dan het minste last hebben van het maken van de foto’s. Zo kan je kindje lekker slapen tijdens de shoot. Maar natuurlijk is het ook prachtig met die kleine open oogjes! Natuurlijk nemen we rustig de tijd om te knuffelen en te voeden.

Ik probeer de sessie zo kort mogelijk te houden voor je kindje, met echt een maximum van 3 uur. Soms moet je een pauze houden om je kindje om te verschonen of om te kleden, of troosten…  We nemen er gewoon de tijd voor! Als je kindje aangeeft dat we eerder moeten stoppen, stoppen we gewoon eerder!

Als je kindje echt ontroostbaar is en er geen mooie foto’s gemaakt kunnen worden, maken we gewoon een nieuwe afspraak!

Alles is nieuw LevensFoto newborn baby
Newborn LevensFoto Stijl

Ik kom bij je langs in je huis om te fotograferen hoe het leven met een kleintje is.

LEKKER NATUREL

Verschonen, voeden en knuffelen. Alles samen met je man en als je oudere kinderen hebt, is het een leuke manier om het gezin op de foto te zetten. Zoals jullie samen zijn. LevensFoto Stijl!

Ik kom 2-3 uurtjes bij je langs om zo alles mooi vast te kunnen leggen. Natuurlijk neem ik de tijd om alle kleine teentjes en oortjes en handjes te fotograferen. Ik neem geen extra spullen mee, behalve mijn camera en mijn creativiteit!

  • Je krijgt de 10 mooiste foto’s digitaal
  • een mini zigzag boekje met de mooiste 14 foto’s

€ 175,00

excl reiskosten €0,30 p/km

LevensFoto zigzag boekje
Alles is nieuw LevensFoto newborn baby

Newborn Thuis

Ik kom bij je langs in je huis om je kleine wondertje te fotograferen.

SPULLEN

Ik neem lekkere warme dekens mee en prachtige gekleurde doeken waar we je kleintje in kunnen wikkelen. We spreken door van te voren wat je smaak is. Ook neem ik een lamp mee waardoor ik je kleintje op z’n allermooist kan fotograferen.

In 2-3 uurtjes zorgen we voor een ontspannen situatie waar er genoeg ruimte is om te voeden en te verschonen. Want met een kleintje moet je gewoon de rust en tijd nemen.

  • Je krijgt de 10 mooiste foto’s digitaal
  • een mini zigzag boekje met de mooiste 14 foto’s

€ 175,00

excl reiskosten €0,30 p/km

LevensFoto zigzag boekje