Heidy Brakenhoff
by LevensFoto

Zoals je misschien weet, schrijf ik elke maand een leuke tip voor Wij Jonge Ouders. Deze tips gaan over het maken van leuke foto’s.

Naast dat je voor professionele foto’s bij mij terecht kan, vind ik het ook leuk om je tips te geven hoe je zelf leuke foto’s kan maken. Dit is één van de belangrijkste tips die ik je kan geven, misschien wel de ALLERbelangrijkste!

Deze tip zou ELKE moeder in haar oren moeten knopen…

Vergeet je niet iets, of iemand?Als moeder maak je waarschijnlijk – net als ik – heel veel foto’s van je kind. Je hebt de tips die ik je tot nu toe heb gegeven ter harte genomen. Je ligt op je buik, als een echte paparazzi om de mooiste foto’s van je kind te maken. Het eerste lachje, de eerste stapjes… Alles heb je vereeuwigd. Maar – je raadt het al – er is één ding wat de meeste moeders vergeten: waar is mama op de foto?! lees verder

hier lees je ALLE TIPS:

 Related Post

Leave A Comment