fbpx

Op de radio

Op bezoek bij radio pragramma van June tot twaalf, van NH Radio

Levensfoto - NH Radio June tot twaalf , Geef kanker een gezicht

Op de radio bij June tot twaalf

Vandaag was ik te gast bij NH radio bij June tot twaalf. Ik mocht hier vertellen over het boek Geef kanker een gezicht. Het was best spannend, maar June stelde me echt snel op mijn gemak. Ik ben erg blij met deze uitnodiging, want ik geef het boek in eigen beheer uit, dus alle publiciteit is welkom.

Het zou fantastisch zijn als er nu aanmeldingen voor het boek komen!

(Je kunt m nu ook al bestellen)

Achter de schermen

Het was ook erg leuk om te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Dat er een heel team zit achter zon radio programma.

June

June vertelde even tussen neus en lippen door dat het onderwerp haar ook erg aansprak, omdat ze zelf ook kanker heeft gehad. Wat prachtig om te zien dat ze weer aan het werk is en zo zat te genieten van alles wat ze aan het doen was. Zo een mooi voorbeeld!

Luisteren

Wil je ook luisteren wat ik te zeggen had? klik dan op deze link , de datum is 20 maart en ik ben om 10:30 en om 10:50 te horen.

Instagram Feed