Menu
Menu

Op de radio

NH Radio - June tot Twaalf

Op bezoek bij radio pragramma van June tot twaalf, van NH Radio

boek geef kanker een gezicht webstore
Levensfoto - NH Radio June tot twaalf , Geef kanker een gezicht

Op de radio bij June tot twaalf

Vandaag was ik te gast bij NH radio bij June tot twaalf. Ik mocht hier vertellen over het boek Geef kanker een gezicht. Het was best spannend, maar June stelde me echt snel op mijn gemak. Ik ben erg blij met deze uitnodiging, want ik geef het boek in eigen beheer uit, dus alle publiciteit is welkom.

Het zou fantastisch zijn als er nu aanmeldingen voor het boek komen!

Achter de schermen

Het was ook erg leuk om te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Dat er een heel team zit achter zon radio programma.

June

June vertelde even tussen neus en lippen door dat het onderwerp haar ook erg aansprak, omdat ze zelf ook kanker heeft gehad. Wat prachtig om te zien dat ze weer aan het werk is en zo zat te genieten van alles wat ze aan het doen was. Zo een mooi voorbeeld!

Luisteren

Wil je ook luisteren wat ik te zeggen had? klik dan op deze link , de datum is 20 maart en ik ben om 10:30 en om 10:50 te horen.

Instagram Feed

  • A F S C H E I D
Nemen van een dierbare is heel verdrietig. Maar het afscheid van Cor was ook heel troostrijk. Bedankt Cor dat ik je mocht leren kennen en bedankt Samantha dat je m hebt voorgesteld aan mij. Het was een bijzondere man die zo positief was en zo sterk! 
Wij wensen jou en Rens en je moeder alle sterkte toe om jullie verdriet een plek te geven. 😘❤️
  • K A D O
Even mijzelf een kadootje gunnen. 
Eerst een foto’s bewerken, daarna een heel bijzonder gesprek wat het project @geefkankereengezicht een prachtige richting in zou duwen.. dus maar even doorgereden naar t strand.
Eerst even relaxen, daarna maar even pootje baden #waaromhebikmijnbikininieaan #skinnydipping #lovemylife #strand #zee #bloemendaalaanzee #viertleven
  • C O R 
Dit is geen foto uit het boek, maar een die ik maakte van Cor en Samantha samen. Vader en dochter, gewoon de liefde die er is. Cor straalde op de foto’s, want hij is een ras optimist. Ik ben trots dat hij samen met zn dochter in het boek staat!
Helaas is Cor een paar dagen geleden overleden. Ik wil Samantha en haar familie heel veel sterkte wensen. Het lijkt me verschrikkelijk moeilijk om je vader te moeten missen. #verlies #liefdeisvooraltijd #sterkte
  • S T O R M S
Soms moet je tegen de stroom in zwemmen om ergens te komen. Ik denk dat veel mensen die een chemokuur hebben gehad, dit gevoel herkennen. Maar gelukkig is er vaak daarna ook weer een mogelijkheid om je leven op te pakken. Soms op een andere manier.. 💖 
In het boek Geef kanker een gezicht staan soms verhalen die erg verdrietig zijn om te lezen,  maar ook zie je dat er zoveel positieve en krachtige levenslessen in staan.
#geefkankereengezicht #koopeenboekensteunkwf #levenslessen #levensfoto @levensfoto @rebeccatermors 😘
  • Geef kanker een gezicht 
Ter nagedachtenis aan vele lieve mensen en deze voor mij in het bijzonder! #geefkankereengezicht #ternagedachtenis
  • C I J F E R S
Als je naar kanker kijkt in cijfers, schrik je misschien wel. Een op de drie mensen krijgt kanker!
Ook zie je dat er meer mannen dan vrouwen kanker krijgen. 
In het boek Geef kanker een gezicht praten we niet over cijfers. We laten echte mensen zien. Echte gezichten. Mensen zoals jij en ik. Ieder laat zijn eigen verhaal zien. Sommigen ook met hun verhaal. Maar iedereen laat het zien met zijn ogen. 
Door het boek te kopen steun je het KWF.  De complete opbrengst gaat namelijk naar het KWF. Een boek kost €29,95

#geefkankereengezicht
  • P A K K E T J E S 
Het lijkt wel sinterklaas!!! Zeven pakketjes weer de deur uit. 
Nouuu eigenlijk zes, eentje wordt er opgehaald. 
Wil je ook zon prachtig boek? Je kan m bestellen en laten bezorgen, maar ook gratis ophalen in Hoorn (maak even een afspraak via info@levensfoto.nl) of ophalen in Prinsenbeek bij kapper @byessyl ! Zij heeft ook een stapel liggen! Als je dit wil, laat t even weten in je bestelling, of betaal bij @byessyl cash. 
In Groningen is er ook een afhaalpunt bij een van de organisatoren van de @samenloopvoorhoopoldambt ook hiervoor kun je dat aangeven bij de bestelling!

Waar zou jij je boek halen? #sharethelove #geefkankereengezicht #boek
  • B I B I A N
Prachtige vrouw Bibian Mentel. Een krachtige dame die ook nog even een olympische medaille haalt vlak na haar laatste operatie. Afgelopen week was ze op TV bij BN-ers in therapie. In het boek Geef kanker een gezicht heeft ze ook mee gedaan. Ze staat net als 117 anderen met een prachtige foto in het boek. Ook heeft ze ervoor gekozen om met haar verhaal in het boek te staan. 
Koop het boek en steun daarmee het KWF.

#geefkankereengezicht
#bibianmentel #mentelityfoundation #KWF
#bibian
https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/438392/Bners_In_Therapie.html