Menu
Menu

Heidy Brakenhoff 

Fotografe, ontwerper & vat vol ideeen

LevensFoto - portret Heidy Brakenhoff Fotografe

Dit ben ik: Heidy Brakenhoff. Fotografe bij LevensFoto, ontwerper van kaartjes logo’s en vat vol ideeën.

Ideeën

Altijd ideeën over fotoshoots, mooie kaarten maken, of een logo voor je huwelijk. Ik vind het allemaal leuk om te doen.

Denk dan aan Save the Date kaartjes, geboortekaartjes of kaarten voor de eerste verjaardag van je kind. Het is allemaal mogelijk. Ik maak de kaartjes op maat en naar wens van jullie.

Gafe ideeën nodig voor een bijzonder gastenboek? Ik heb al een levensboom bedacht waarin de gasten een polaroid foto van zichzelf in mochten hangen met een leuke tekst erbij.

Ook kan ik een prachtig houten schuifdoosje maken met 100 kaartjes met ene foto van jullie bijvoorbeeld waar de gasten iets moois op kunnen zetten. Ik heb nog veel meer ideeen en bij elk brudispaar of toekomstige ouders

Workshops

Niet alleen voor een fotoshoot voor je familie of je huwelijk kun je bij mij terecht, maar ik geef ook workshops. Hoe kun je leuk op de foto staan en hoe kun je zelf mooi fotograferen?

Zin om in jezelf te investeren? Bekijk de workshop poseren of de workshop fotograferen.

Contact

Alle contact gegevens en route naar de studio van LevensFoto.

Maar hier kun je me ook bereiken:

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


Tevreden klanten

cross-sign

Heidy heeft onze droomdag bijzonder mooi vast gelegd.

Haar enthousiasme heeft er voor gezorgd dat we ons vertrouwd voelden bij het fotograferen en ze heeft veel geduld gehad met onze kids haha. Ze heeft geweldige ideeën en die hebben voor ons voor onvergetelijke momenten gezorgd die ze super heeft weergegeven op de foto's! Kortom, een echte topper! Angelicque Hartman ”
“ We hebben Heidy leren kennen via de trouwbox. De eerste kennismaking was meteen goed en liet een leuke herinnering achter. We hebben meerdere fotografen bezocht maar niemand was zo leuk en spontaan als Heidy. Op onze trouwdag voelde het erg vertrouwd om met haar foto's te maken. Ze laat je erg op je gemak voelen en we hebben een hoop gelachen tijdens de fotoreportage. We hebben de hele dag vele complimentjes ontvangen over Heidy van onze gasten. Mede door Heidy is onze dag echt onvergetelijk geworden. Ons trouwalbum die wij ook hebben laten maken door Heidy is verschrikkelijk mooi geworden en laten we met veel plezier aan iedereen zien. We kunnen Heidy daarom iedereen aanraden, die net als ons een geweldige dag willen hebben en daar een onvergetelijke herinnering aan over willen houden. Veel liefs, Daniël en Jessica Tavares Delgado ”
“ Wij vonden Heidy op internet en waren erg enthousiast over haar foto’s. Daarom hebben we gevraagd of zij op onze trouwdag ook foto’s wilde maken. Het eerste contact was heel spontaan en gezellig, ze verliet ons met het gevoel dat we er een nieuwe vriendin bij hadden. Op de trouwdag zelf was de klik er meteen weer. Heidy wist goed wat wij graag wilden en waar we ons prettig bij voelden. Dit heeft geresulteerd in ontspannen en vooral prachtige foto’s. Als we het allemaal nog eens over mochten doen, deden we het weer zo en zeker met Heidy als fotografe er bij. Liefs, Guido & Sandra ”

Heidy is voor ons Dé Fotografe!

Haar enthousiasme en creativiteit spelen de hoofdrol tijdens de prachtige fotoreportage op onze mooie trouwdag 21 oktober 2011. Wat voel je je rijk als de mooiste en meest dierbare momenten worden vastgelegd door een “onzichtbare” fotografe. Dat maakt Heidy uniek, ze observeert, ziet, legt vast, enthousiasmeert en voelt alles feilloos aan. Ze weet wat je wensen zijn en is creatief met alles wat ze bij ons vindt passen.

De mooiste dag uit ons leven

Onze dag is mede door Heidy de mooiste dag uit ons leven geworden. Vanaf de voorbereidingen tot aan de dag van vandaag, hebben we een ontzettend vertrouwd en fijn gevoel bij Heidy. Ze weet waar ze mee bezig is en laat dat ook heel erg goed zien in haar vak! Chapeau, en wij hopen nog veel meer van jouw prachtige werk te mogen zien.

Terug kijken

Wij zijn nu bijna een half jaar getrouwd en kijken nog steeds met een ontzettend goed gevoel terug op onze mooie dag! Bedankt lieve Heidy dat je er bij wilde zijn! Liefs Monique & Jochem   ”

Niet het standaard plaatje

“Wij hebben Heidy gevraagd om onze huwelijksdag en ceremonie te fotograferen en daar hebben we geen spijt van! Het zijn hele mooie foto's geworden met veel oog voor detail. Niet het standaard plaatje maar net even uit een ander oogpunt genomen. Heel origineel en super mooi. Naast een fantastisch modern glossy boek hebben we ook alle foto's op DVD gekregen, heel handig om zelf nog wat afdrukjes te maken.” Martine Grotenhuis - de Haan ”

Lieve Heidy,

Enthousiast, open, liefdevol, geduldig, onzichtbaar, origineel, humor, perfect… zo zouden we jou en jouw werk omschrijven. Jouw enthousiasme en open instelling gaf bij ons de doorslag om onze trouwfoto’s door jou te laten maken. Je stond open voor onze ideeën en gaf bruikbare tips waardoor we op het fantastische eindresultaat zijn uitgekomen. Van tevoren kennis maken met de kinderen was erg fijn en een tip voor elk bruidspaar met kinderen!  Je was liefdevol, geduldig, onzichtbaar op de goede momenten. Jij weet ‘het’ moment perfect vast te leggen. Je was tot alles bereidt en toonde originaliteit. Met je humor hielden we de fotoreportage ontspannen en dit is te zien. Door jou hebben we een prachtig naslagwerk om het gevoel van onze mooiste dag weer op te halen, jouw werk en ervaring maken dit mogelijk. Hiervoor zijn we je dankbaar! Mike & Wendy levensfoto-huwelijk-wendy-mike3-5

Heidy Focust

Heidy focust zich helemaal op jouw wensen, gaat hier helemaal in op en gaat er vooraf hard mee aan de slag. Ze is hier flexibel in, dus ook nog tijdens de fotografie zelf kun je ideeen of veranderingen met Heidy bespreken en realiseert ze dit.

Heidy is Flexibel

Verder maakt Heidy het totaalproduct in jouw persoonlijke stijl waarbij ze op de details let, ook hierbij is ze erg flexibel en wil ze uiteindelijk dat JIJ blij wordt van je keuze voor als fotografe... O ja, toch nog als laatste: het enthousiasme is prettig om mee te werken! Carlijn Bakker ”
Lieve Heidy,
Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat jij bij ons huwelijk aanwezig was. Wat was het geweldig! Vandaag zijn we weer op onze trouwlocatie in de boomgaard gaan kijken. Alle appel en perenbomen stonden, net als een jaar geleden, weer prachtig in de bloesem. Jij als fotograaf hebt deze dag fantastisch vastgelegd. We hebben prachtige foto's en een super vet boek dat we regelmatig inkijken. Ook vandaag konden we de dag hierdoor nog eens herbeleven. De foto's zijn mooi, fris, romantisch, emotioneel, spontaan en puur. Precies zoals het was!
Niet alleen als fotograaf was je onmisbaar op onze dag, maar ook als persoon!
Heidy je bent een kanjer!
Dikke kus Hein en Mirjam

Het foto’s maken verliep heel natuurlijk

Bij de cursus zwangerschapsyoga kreeg ik een professionele fotoshoot cadeau door Heidy Brakenhoff. Tijdens een van de lessen kwam zij wat werk laten zien en vertellen over de mogelijkheden. Wat een vrolijk, leuk mens dacht ik meteen! Dat gaat vast gezellig worden. Samen met mijn vriend zijn we op zaterdagochtend met Heidy aan de gang gegaan. Van tevoren had ik al wat voorbeelden van mooie foto’s op internet opgezocht en Heidy stond overal voor open. De sfeer was helemaal super, heel relaxed en ook erg gezellig. Ik voelde me zo prettig dat ik uiteindelijk zonder schroom zelfs uit de kleren ging, met prachtige foto’s als resultaat. Mijn zwangerschap was helaas een periode van veel verdriet. Mijn schoonmoeder overleed en mijn eigen moeder was ziek. Heel ziek… Een lichtpuntje voor haar was dat alle drie haar dochters in verwachting waren. Het idee voor een hele bijzondere fotoshoot werd geboren. levensfoto-3-generaties-oma-moeder-en-kindNa de geboorte van onze drie dochters zijn we met z’n allen op de foto gegaan bij Heidy. 1 nonna, 6 dochters, 3 kleindochters…. Tijdens de shoot wist Heidy iedereen weer op z’n gemak te stellen. Het foto’s maken verliep heel natuurlijk. Als 1 baby gevoed moest worden, dan ging 1 van de andere baby’s met haar moeder op de foto. En als mijn moeder even bij moest komen dan gingen de baby’s met elkaar op de foto. Het resultaat mag er dan ook zijn! Een prachtige herinnering voor later. Ik kan iedereen die op zoek is naar een fantastische fotografe Heidy dan ook van harte aanbevelen! 1 ding weet ik zeker, bij een volgende belangrijke, mooie, ontroerende gebeurtenis in mijn leven weet ik Heidy zeker weer te vinden! Liefs, Marjolein Roozendaal   ”

Nog altijd super tevreden

Het is inmiddels al een tijdje terug dat Heidy op onze ‘grote’ dag foto’s heeft gemaakt maar wij zijn nog altijd super tevreden. Onze wensen waren het uitgangspunt voor de mooie foto’s maar met jou creatieve ideeën en mooie bewerkingen zijn ze fantastisch geworden. Je was toen net een beetje aan het opbouwen, maar toen was al duidelijk dat het jouw passie is, en je moet doen waar je goed in bent zeggen ze, dat is duidelijk gebleken! Veel succes nog! Chantal en Thijs ”
Angelique & Frans
Angelique & Frans
Daniël & Jessica
Daniël & Jessica
Sandra & Guido
Sandra & Guido
Monique & Jochem
Monique & Jochem
Martine & Rogier
Martine & Rogier
Mike & Wendy
Mike & Wendy
Carlijn en Frank
Carlijn en Frank
Mirjam en Hein
Mirjam en Hein
Marjolein
Marjolein
Chantal en Thijs
Chantal en Thijs