fbpx

Overzicht fotoshoots

Foto’s zijn tastbare herinneringen. Aan een persoon of een moment uit je leven.

LevensFoto glamour portret foto van jezelf

Fotoshoot

Een fotoshoot leveren prachtige foto’s. Foto’s zijn tastbare herinneringen. Aan een persoon of een moment uit je leven. Dat kan een heel groot en bijzonder moment zijn, zoals je huwelijk, of de geboorte van je kind. Maar ik denk ook aan de kleine dingen, gewoon een dag uit je leven.

Smerige toeten poetsen van je kroost in de keuken, eet je samen aan tafel (met of zonder bestek?). Laat je altijd de hond van je oma uit, of krijg je een knuffel van je kind op de bank. Het zijn die momenten die je dierbaar zijn.

Ik ben er om ervoor te zorgen dat ze tastbaar worden, nooit meer verdwijnen en dat je ze kan delen. Bewaren en koesteren, voor altijd in een boekje, of aan de muur.

Ideeën

Kom je zelf ideeën te kort? Of heb je een flard in je hoofd? Schroom niet om te overleggen, want ik ben een bruisend vat vol ideeën die werkelijkheid kunnen worden.

LevensFoto - huwelijk Edwin en Debby

Huwelijk

Een cirkel of life, een mooie manier om dit te symboliseren, is trouwen. Trouwen doe je samen en met de rest van je familie en vrienden. Het is een dag vol liefde en samenzijn. Daar horen natuurlijk ook mooie foto’s bij en niet onbelangrijk: de juiste huwelijksfotograaf. Een waarbij je een klik hebt, maar ook de mooiste foto’s maakt op jullie trouwdag. Een warabij je de leukste fotoshoot hebt.

LevensFoto - Familie, Levensverhaal, newborn, baby, kind, lifestyle

Life-style Fotosessie

Een dag uit je leven op de foto. Kies een dag om op de foto te zetten en bewaar deze herinneringen voor later. Om te delen en te koesteren. Bewaren of te showen. Dat is aan jou. Het is tenslotte jouw leven!

levensfoto-natural-beauty-Boudoir

Boudoir Fotoshoot

Sexy, maar stijlvol. Wees jezelf, zo sta je t mooiste op de foto!

Een fotosessie als cadeau voor jezelf of je geliefde.

LevensFoto - Tour d'amour Amsterdam Loveshoot Urban Amsterdam Anne en Samy

Love-shoot

Een Love-shoot, of ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd. Samen op de foto, gewoon omdat t kan. Een love-shoot is op een buiten locatie. Urban (lekker stads) of Natural (lekker buiten).

levensfoto-kind portret van je kind, baby, newborn, puber, peuter of kleuter

Baby fotohoot

Kleine teentjes en mini nageltjes. Alles is mooi aan zo een klein kindje. Je kunt ervoor kiezen om mooie fotosessie van je kleintje te laten maken. Met mooi achtergrondjes, of ik loop een ochtendje mee en fotografeer het èchte leven. Ik noem dat Lifestyle fotografie. Een fotoshoot van je leven.

LevensFoto - bedrijfsfotografie -007

Bedrijf fotoshoot

Zet je bedrijf of je personeel op de kaart door een professionele fotoshoot.

If you have it, show it!

Portfolio

levensfoto portfolio

Volg Levensoto op Instagram of Facebook