Boudoir fotoshoot

Een sexy fotoshoot voor jezelf of voor je lief

 

 

 

 

BOUDOIR FOTOGRAFIE

Boudoir Fotografie is op een mooie sfeervolle en sexy manier op de foto staan. Dit kan in lingerie, of met een mooi kanten blouse of jurkje. Een spannende herinnering voor later.

Dik of Dun?

Je hoeft niet te denken:”Oh maar ik ben te dun, te dik, te groot, te klein om mooi op de foto te staan.”

Iedere vrouw is prachtig en ik kan je op je mooist fotograferen. Je hoeft dus geen topmodel te zijn. Ik help je om je er op je mooist uit te laten zien.

Mag ik iemand meenemen?

Van te voren bespreken we wat je je mee kan nemen qua kleding en krijg je nog tips en truckjes van me opgestuurd. Je mag ook altijd eerst even kennis komen maken. Natuurlijk vind ik het niet erg als je iemand meeneemt. Ik adviseer altijd dat je tijdens de foto sessie, beter als je alleen bent, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Hoe lang duurt een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot neemt ca. 2 uur in beslag. Ik neem graag de tijd voor je en zo heb je de mogelijkheid om wat setjes te wisselen. In een omgeving met zachte stoffen, mooie styling zul je je snel op je gemak voelen.  Maar mooie make-up zal ook wat tijd in beslag nemen. Hou rekening met een uur extra.  Dus totaal 3 uur ben je wel bezig.

Met mooie make-up en prachtige lingerie, ben je op en top vrouw en zul je prachtig sexy op de foto staan.

Wat neem ik mee?

Neem een aantal setjes lingerie mee. Minimaal 2 setjes, zodat je kan variëren.

Denk bij het struinen naar leuks in je kast ook aan doorschijnend blouse, nachthemd, of iets van kant. Een jurkje, negligé, of een kimono… Kijk maar wat je in de kast hebt hangen.

High heels passen goed in een boudoir fotoshoot. Maar een paar stoere motor laarzen of gympen kunnen ook heel mooi zijn hoor.

Vergeet geen kousen mee te nemen. Dat is echt heel mooi op de foto. Denk dan aan die hold-up kousen, of een netpanty.

Accessoires zijn natuurlijk ook heel belangrijk. Een mooie ketting, oorbellen, (trouw)ring, bruidssluier. Overhemd van je vriend of man, of misschien zijn favoriete stropdas?

STUDIO

Ik heb een aantal pumps en wat lingerie in de Studio, maar dat zal niet iedereen passen. Je mag er wel gebruik van maken. Ook heb ik veel (kanten) doorzichtige doeken waarmee we kunnen variëren, en ook wat kettingen en bloemen voor in je haar.. Maar leef je uit en neem gewoon dat mee waarin jij je glamoureus sexy voelt.

Spiegel

Oefen thuis voor de spiegel. Misschien wil je een bepaalde gezichtsuitdrukking. Echte modellen oefenen ook wel voor de spiegel, dus waarom jij niet?

Alleen maar zwoel kijken hoeft natuurlijk niet, maar het is wel handig als je weet hoe je gezcht kunt onspannen en kunt “smizen”.

Smizen

Smizen is lachen met je ogen en niet met je mond. (tuurlijk mag een klein glimlachje wel) Maar het gaat er vooral om dat je de sparkle in je ogen tevoorschijn haalt.

Poseertips

Hoewel ik je tijdens het fotograferen wel zal vertellen wat te doen, kan ik je nu al wat poseertips meegeven die modellen zelf ook gebruiken.

Maar maak je niet te druk hoor, het gaat erom dat je jezelf bent en blijft. Ik wil alleen je zo mooi en vol zelfvertrouwen op de foto zetten. Dan is het misschien fijn om deze tips even te lezen en te proberen…

 • Relax. Je ziet er dan niet zo gespannen uiten en je ziet er vrolijker uit.
 • Focus. Laat je ogen spreken door ze wijd te openen en kies een punt in de camera om naar te kijken.
 • Glimlach. Das een lach met je mond. Oefen de lach voor de camera en zie wat je mooie punten zijn.
 • Nek en Schouders. Duw je schouders naar beneden en denk eraan dat je hoofd aan een draadje omhoog getrokken wordt. Dit maakt je nek langer en laat je er elegant uitzien.
 • Vertrouwen. Gooi je onzekerheid overboord en omarm jezelf. SMIZE!

Make-up en haar

Een glamoureuse make-up kan ik voor je verzorgen, door een externe visagist voor je te regelen. Zij kan je haar en make-up verzorgen. Deze luxe behandeling zit bij de prijs inbegrepen. Ik werk met verschillende visagisten:

Elvira Korsten van Maid of Make up

Denise Beekvelt van Dbmua

Privacy

Jouw foto’s zullen nooit zomaar op het internet terecht komen. Daarvoor geef je je toestemming, of niet. Dat is helemaal aan jou! Jij bepaald waar en wanneer de foto’s worden geshowd. Ik zal het je wel altijd vragen, want voor mij is het wel heel fijn om mooie foto’s te kunnen laten zien voor mijn portfolio.

Voorbereiding

 • Smeer je benen regelmatig na een scrub in met een lekkere lotion of olie, zodat je benen niet droog zijn.
 • Zorg voor mooie voeten, vet ze lekker in en verwijder eelt. Nagellak is altijd leuk, ook op je vingernagels.
 • Smeer je benen niet in met zelfbruinende creme. Dit kan de kleur op de foto nadelig beïnvloeden.
 • Ontharen is ook een goed idee vlak voor de fotoshoot. Zo heb je het minst last van eventuele iritatieplekjes.
 • Zorg ervoor dat je niet al te strakke strakke kleding aan hebt voordat je naar de fotoshoot komt. Zo heb je geen afdrukken van je bh, of een strakke broek over je buik.
 • Kom lekker uitgerust op de set.
 • Ik heb ook muziek in de Studio, maar voel je vrij om je eigen muziek mee te nemen op je telefoon of i-pod.
 • Last but not least: Vergeet geen plezier te hebben!

Je naam (verplicht)

vul hier je adres en plaats in:

We willen graag een fotoshoot op:


Natural Beauty

visagie door Denise Beekvelt van dbmu

visagie door Elvira Korsten van Maid of Make-up