Menu
Menu

Fotoshoot in Parijs – Tour d’amour en Paris

Back to portfolio
LevensFoto - Tour d'amour in Parijs
LevensFoto - Tour d'amour in Parijs een prachtige love fotoshoot in de stad van de liefde.
LevensFoto - Tour d'amour in Parijs een prachtige love fotoshoot in de stad van de liefde. Sabre Couer, Eiffeltoren, Bir Hakeim, Place du tetre, Parijs

De fotoshoot in Parijs,

de Tour d’amour was een geweldig succes! Het was erg bijzonder om met dit geweldige stel door de stad van de liefde te wandelen.

huwelijksreis

Ze zijn al 25  jaar samen moet je weten. Hun huwelijksreis was ook naar de Franse hoofdstad. Alleen waren ze vergeten een rolletje (ja dat had je toen nog) in de camera te doen. Er waren dus maar weinig foto’s van die leuke reis. Daarna waren ze nooit meer naar Parijs geweest. Daarom was dit een uitgelezen moment om samen met mij naar Parijs te gaan en te genieten van die heerlijke sfeer.

Eiffeltoren

Je bent niet in Parijs geweest als je niet samen met de Eiffeltoren op de foto bent geweest. Dus daarom foto’s met uitzicht op de Eiffeltoren en natuurlijk slenteren door mont Martre. en bij de Sacre Coeur.

Jullie ook op de foto in de stad van Liefde?

Wil jij je samen met je lief op de foto in Parijs, of wil je bijzondere foto’s van je huwelijksaanzoek?

Aarzel dan niet om informatie aan te vragen

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:


LevensFoto - Tour d'amour in Parijs een prachtige love fotoshoot in de stad van de liefde. Sabre Couer, Eiffeltoren, Bir Hakeim, Place du tetre, Parijs