Menu
Menu

Glitters en GL-AMBER

Back to portfolio

Glitters en kanker

Amber wilde met glitters op de foto. Glitters die op haar gezicht en hoofd zaten. Want amber heeft op dit moment weinig haar op d’r hoofd. Dit komt niet omdat ze dit zo mooi vindt en graag wilde. Nee, Amber is herstellende van kanker. Leukemie om precies te zijn. De stamceltransplantatie heeft ze nog niet gedaan. Maar we weten nu dat dat helemaal geod is gegaan en ze zich gelukkig weer op de toekomst kan richten.

fotoshoot

Amber wilde op de foto gezet worden zoals ze nu is. Als herinnering voor later.

Picclijn

Je ziet de picclijn ook nog zitten. Dat is een klein buisje dat in je ader zit, waardoor je niet elke keer geprikt hoeft te worden. Want als je chemo krijgt, of andere kanker gerelateerde medicijnen en behandelingen, word je vaak geprikt. Dit een handig hulpmiddel waardoor je dus een rechtreekse aansluiting hebt met een van je aderen (Bekijk de link van het Princes Maxima Centrum voor uitleg over de picclijn)

Matchis

Gelukkig is Amber nu beter aan het worden. Ze heeft namelijk een donor gevonden die haar zijn bloed heeft gegeven. Dit heeft ze via MATCHIS gevonden, haar broertje bleek de beste match te zijn gelukkig. (Matchis is het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren).

Geef Kanker een gezicht

Amber heeft ook meegedaan aan het project Geef kanker een gezicht. Ik heb een boek gemaakt van mensen die kanker hebben (gehad). Dit boek kun je bestellen bij mij. De opbrengst gaat naar het KWF.

LevensFoto - Amber glitters , Leukemie

GL-AMBER

Glitters op je hoofd, glitters in je leven, glitters overal

LevensFoto - Amber glitters , Leukemie
LevensFoto - Amber glitters , Leukemie
LevensFoto - Amber glitters , Leukemie