Menu
Menu

Trouwen in Medemblik- Therese en Kees

Back to portfolio

Huwelijk in Medemblik 

Trouwen in het prachtige oude stadhuis van Medemblik en in de kerk

LevensFoto - huwelijk Therese en Kees Opperdoes, medemblik

Therese en Kees trouwden in de binnenstad van Medemblik. Vanuit het ouderlijke huis van Therese reden ze naar Twisk om daar op de trein te stappen richting Medemblik. Daar trouwende ze in het gemeentehuis en daarna in de kerk.

Bruidegom

Kees wordt bruidegom

Bruid

Therese wordt bruid

Tot in de puntjes verzorgd ..

Tot in de puntjes verzorgd, Therese heeft aan alles gedacht. Nu kunnen ze elkaar voor het eerst zien. Therese komt van de prachtige trap af gelopen om haar Kees te ontmoeten.

Foto’s maken

Samen foto’s maken. Therese had een heel plan welke plekken er allemaal op de foto gezet moesten worden.

Ceremonie

De gemeentelijke ceremonie was in het gemeentehuis van Medemblik.

Lunchen

Lopend naar de kerk, om daar lekker te lunchen

Trouwen in de Martinus kerk in Medemblik

Trouwen in de kerk vind ik altijd zo mooi. het licht dat naar binnen valt via de glas in loodramen.

Bloemen gooien

Prachtige rozenblaadjes. Zoo romantisch om die te strooien… Hoewel… je kan dr ook mooi een bloemblaadjes gevecht houden

Leveranciers

Happy Clients

cross-sign

Heidy heeft voor ons onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd. Na diverse gesprekken met meerdere fotografen was ons gevoel bij Heidy meteen goed. Een frisse kijk op fotograferen, orginele ideeen en een prettig gesprek gaven ons het gevoel dat het goed kwam. En dat kwam het! Supermooie foto's, een 'onzichtbare' fotografe (in de zin dat je haar niet constant om je heen ziet, maar ze er wel is) en een mooi fotoboek waren het resultaat. We zouden Heidy aan iedereen willen aanbevelen!

Alle bruidsfoto’s ademen een ongedwongenheid uit

Hoi Heidy, Je bijdrage aan onze trouwdag was super. Van A(msterdam) tot Z(waag) tot in de puntjes verzorgd. Allereerst je het kennismakingsgesprek. Als je het op zo’n moment kunt hebben over het bakken van stapels pannenkoeken dan weet je dat het goed zit en goed komt op de dag zelf. Vervolgens moest er een uitnodiging komen. Het idee kwam van jouw hand; origineel bedacht, artistiek en creatief uitgevoerd. En toen was het 14 juli 2012. Voor anderen een normale zaterdag. Voor ons, naast onze verjaardag, de dag waarop we elkaar ‘eeuwige trouw’ beloofden. Op die dag heb jij het gepresteerd om op werkelijk alle momenten en in alle hoeken aanwezig te zijn om onze dag vast te leggen. En het knappe is dat we dit op de foto’s terug moesten zien, want je hebt gewerkt op een wijze die niet opviel. Heel bijzonder! Dan de foto’s zelf: zoooo veel, en de ene nog mooier dan de andere! Heidy, je hebt een reportage gemaakt zoals wij alleen maar konden dromen dat ie zou worden;  alle foto’s ademen een ongedwongenheid en ontspannenheid uit. Precies zoals wij die dag beleeft hebben… (ok, ik geef het toe, op het moment van het jawoord was ik niet 100% ontspannen meer J). En als klap op de vuurpijl de afwerking: vorige week vonden we een knalroze  envelop (was niet helemaal Kees zijn kleur, haha) in onze brievenbus met daarin een dvd. Onze dvd! Wat heb je er een speciaal en persoonlijk cadeautje van gemaakt, helemaal te gek! Nogmaals bedankt! We zullen je naam zeker ter sprake brengen als er zich een gelegenheid voordoet! Groet, Kees & Chris P.S. de mini-reportage van Luna op de achterzijde van de dvd verklaarde opeens waarom ze de dag erna niet zoveel trek had in eten J Levensfoto huwelijk Rijk van de Keizer , Hsuky Luna eet taart

Heidy heeft onze droomdag bijzonder mooi vast gelegd.

Haar enthousiasme heeft er voor gezorgd dat we ons vertrouwd voelden bij het fotograferen en ze heeft veel geduld gehad met onze kids haha. Ze heeft geweldige ideeën en die hebben voor ons voor onvergetelijke momenten gezorgd die ze super heeft weergegeven op de foto's! Kortom, een echte topper! Angelicque Hartman ”
“ We hebben Heidy leren kennen via de trouwbox. De eerste kennismaking was meteen goed en liet een leuke herinnering achter. We hebben meerdere fotografen bezocht maar niemand was zo leuk en spontaan als Heidy. Op onze trouwdag voelde het erg vertrouwd om met haar foto's te maken. Ze laat je erg op je gemak voelen en we hebben een hoop gelachen tijdens de fotoreportage. We hebben de hele dag vele complimentjes ontvangen over Heidy van onze gasten. Mede door Heidy is onze dag echt onvergetelijk geworden. Ons trouwalbum die wij ook hebben laten maken door Heidy is verschrikkelijk mooi geworden en laten we met veel plezier aan iedereen zien. We kunnen Heidy daarom iedereen aanraden, die net als ons een geweldige dag willen hebben en daar een onvergetelijke herinnering aan over willen houden. Veel liefs, Daniël en Jessica Tavares Delgado ”
Bas & Sabine
Bas & Sabine
Christel en Kees
Christel en Kees
Angelique & Frans
Angelique & Frans
Daniël & Jessica
Daniël & Jessica