fbpx

MINI & ZIG ZAG FOTOBOEKJES

Een klein mini fotoalbum is een boekje met herinneringen dat in je tas kan dragen, neer kan zetten of cadeau kan doen.

Van sommige momenten wil je gewoon een klein handzaam fotoboekje hebben. Die neem je misschien een keer mee naar je werk. Die steek je zo in je tas! Kun je toch nog even laten zien hoe mooi je kindje is, of hoe leuk je zelf op de foto staat.

Of misschien wil je nog een tijdje nagenieten.. Kan je mooi zo’n zigzag boekje neerzetten op je bureau. Of cadeau geven aan je moeder of je oma.

DIGITAAL FOTOBOEKJE

Digitale mini albums zijn bij mij prachtige dikke bladeren in een echt Lay-flat album. Dit zijn pagina’s met plat liggende bladen. Een mini fotoboekje is vanaf 10×10 cm verkrijgbaar. 

Je kunt een apart album laten ontwerpen, maar ook een kopie van je trouwalbum. Het leuke is dat je de kaft kan kiezen die past bij jouw album, of misschien wel bij de smaak van je ouders!

De nieuwste trend om een fotoboekje van kraft papier te maken is ook moelijk. Deze pagina’s zijn niet lay-flat, maar meer dik fotopapier.

Kom gerust een keer kijken om te zie welk album je het ‘t meeste aanspreekt. Ik laat je graag zien welke mogelijkheden er zijn.

ZIGZAG FOTOBOEKJE

Ben je meer van de “echte” foto’s dan kun je nog steeds een fotoboekje met ingeplakte foto’s kiezen. Het is een zigzag album is met plek voor 6 -18 foto’s van 10×10 cm. Het mooie van dit boekje is dat je het kan neerzetten als een soort lijstje. Heel erg leuk om op je bureau neer te zetten, of een mooi plek in huis.

De kaft kleur kan je uitkiezen, linnen kaften in alle kleuren van de regenboog. Deze zijn ook in grote maten te bestellen. Helemaal nieuw zijn de fotoboekjes met houten kaft. DEze zijn echt een mooie aanwinst in de collectie!

Op voorraad liggen rood leer de kaft met zwarte bladzijden. Kleuren die echt passen bij de Liefde en het Leven!

Je kan elk boekje met andere foto’s laten vullen. Zo kun je een persoonlijk cadeau maken voor je ouders en schoonouders, bruidsmeisjes of je kinderen. 

LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje
LevensFoto mini fotoboek
LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje
LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje
LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje
LevensFoto zigzag boekje
LevensFoto mini fotoboekje, zigzag fotoboekje
LevensFoto mini fotoboek