fbpx

Shoppen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoppen, niks is leuker om je foto’s te bekijken na de fotoshoot. Met je eigen wachtwoord en login code kun je de mooiste foto’s laten afdrukken in een boekje of voor aan de muur. Er zijn veel producten die je kunt uitkiezen en bestellen bij LevensFoto.

Wachtwoord of PIN

Als je een wachtwoord hebt ontvangen van me, dan kun je deze hier invullen en dan kun je meteen je foto’s bekijken.

Of het nu afdrukken zijn, of kaartjes of een mooie foto op je telefoon. Leef je uit!

smartphones-tablets
Al je foto's in je eigen magazine

Inlog tutorial

Bekijk hier de tutorial, Let op de website is veranderd ziet er dus een beetje anders uit. Een voorbeeld hoe de bestelsite er uitziet, kun je hier bekijken.

Al je foto's in je eigen magazine
kalender

Eigen foto’s


Heb je eigen foto’s of foto’s van eerdere fotoshoots op je computer staan en die wil je mooi laten afdrukken? Klik dan op deze link en load je eigen foto’s op!

Beste een fotoboek, kaarten, telefoonhoedjes of prachtige foto’s aan de muur. Op hout, ingelijst of op een andere manier.

Kaartje op maat

Wil je een kaartje op maat ontorpen hebben voor bijvoorbeeld de geboorte van je kindje of je huwelijk, neem dan contact op met Heidy, Fotografe en ontwerper bij LevensFoto.

Foto afdrukken op kaarten
Levensfoto plexiglas

Comments 2

  1. Wat een onwijs gave shoot was het! Ik vond het bij het begin super spannend, maar vanaf start heeft Heidy mij op mijn gemak gesteld. Uiteindelijk super gave foto’s geworden! Mijn man? vindt de foto’s ook onwijs mooi! Super geslaagd! Bedankt Heidy!

    Je bent een TOPPER!!

Leave A Comment