Menu
Menu

TESTIMONIAL

 

Heidy heeft onze droomdag bijzonder mooi vast gelegd.

Haar enthousiasme heeft er voor gezorgd dat we ons vertrouwd voelden bij het fotograferen en ze heeft veel geduld gehad met onze kids haha. Ze heeft geweldige ideeën en die hebben voor ons voor onvergetelijke momenten gezorgd die ze super heeft weergegeven op de foto's! Kortom, een echte topper! Angelicque Hartman ”
“ We hebben Heidy leren kennen via de trouwbox. De eerste kennismaking was meteen goed en liet een leuke herinnering achter. We hebben meerdere fotografen bezocht maar niemand was zo leuk en spontaan als Heidy. Op onze trouwdag voelde het erg vertrouwd om met haar foto's te maken. Ze laat je erg op je gemak voelen en we hebben een hoop gelachen tijdens de fotoreportage. We hebben de hele dag vele complimentjes ontvangen over Heidy van onze gasten. Mede door Heidy is onze dag echt onvergetelijk geworden. Ons trouwalbum die wij ook hebben laten maken door Heidy is verschrikkelijk mooi geworden en laten we met veel plezier aan iedereen zien. We kunnen Heidy daarom iedereen aanraden, die net als ons een geweldige dag willen hebben en daar een onvergetelijke herinnering aan over willen houden. Veel liefs, Daniël en Jessica Tavares Delgado ”
“ Wij vonden Heidy op internet en waren erg enthousiast over haar foto’s. Daarom hebben we gevraagd of zij op onze trouwdag ook foto’s wilde maken. Het eerste contact was heel spontaan en gezellig, ze verliet ons met het gevoel dat we er een nieuwe vriendin bij hadden. Op de trouwdag zelf was de klik er meteen weer. Heidy wist goed wat wij graag wilden en waar we ons prettig bij voelden. Dit heeft geresulteerd in ontspannen en vooral prachtige foto’s. Als we het allemaal nog eens over mochten doen, deden we het weer zo en zeker met Heidy als fotografe er bij. Liefs, Guido & Sandra ”

Heidy is voor ons Dé Fotografe!

Haar enthousiasme en creativiteit spelen de hoofdrol tijdens de prachtige fotoreportage op onze mooie trouwdag 21 oktober 2011. Wat voel je je rijk als de mooiste en meest dierbare momenten worden vastgelegd door een “onzichtbare” fotografe. Dat maakt Heidy uniek, ze observeert, ziet, legt vast, enthousiasmeert en voelt alles feilloos aan. Ze weet wat je wensen zijn en is creatief met alles wat ze bij ons vindt passen.

De mooiste dag uit ons leven

Onze dag is mede door Heidy de mooiste dag uit ons leven geworden. Vanaf de voorbereidingen tot aan de dag van vandaag, hebben we een ontzettend vertrouwd en fijn gevoel bij Heidy. Ze weet waar ze mee bezig is en laat dat ook heel erg goed zien in haar vak! Chapeau, en wij hopen nog veel meer van jouw prachtige werk te mogen zien.

Terug kijken

Wij zijn nu bijna een half jaar getrouwd en kijken nog steeds met een ontzettend goed gevoel terug op onze mooie dag! Bedankt lieve Heidy dat je er bij wilde zijn! Liefs Monique & Jochem   ”

Niet het standaard plaatje

“Wij hebben Heidy gevraagd om onze huwelijksdag en ceremonie te fotograferen en daar hebben we geen spijt van! Het zijn hele mooie foto's geworden met veel oog voor detail. Niet het standaard plaatje maar net even uit een ander oogpunt genomen. Heel origineel en super mooi. Naast een fantastisch modern glossy boek hebben we ook alle foto's op DVD gekregen, heel handig om zelf nog wat afdrukjes te maken.” Martine Grotenhuis - de Haan ”

Lieve Heidy,

Enthousiast, open, liefdevol, geduldig, onzichtbaar, origineel, humor, perfect… zo zouden we jou en jouw werk omschrijven. Jouw enthousiasme en open instelling gaf bij ons de doorslag om onze trouwfoto’s door jou te laten maken. Je stond open voor onze ideeën en gaf bruikbare tips waardoor we op het fantastische eindresultaat zijn uitgekomen. Van tevoren kennis maken met de kinderen was erg fijn en een tip voor elk bruidspaar met kinderen!  Je was liefdevol, geduldig, onzichtbaar op de goede momenten. Jij weet ‘het’ moment perfect vast te leggen. Je was tot alles bereidt en toonde originaliteit. Met je humor hielden we de fotoreportage ontspannen en dit is te zien. Door jou hebben we een prachtig naslagwerk om het gevoel van onze mooiste dag weer op te halen, jouw werk en ervaring maken dit mogelijk. Hiervoor zijn we je dankbaar! Mike & Wendy levensfoto-huwelijk-wendy-mike3-5

Heidy Focust

Heidy focust zich helemaal op jouw wensen, gaat hier helemaal in op en gaat er vooraf hard mee aan de slag. Ze is hier flexibel in, dus ook nog tijdens de fotografie zelf kun je ideeen of veranderingen met Heidy bespreken en realiseert ze dit.

Heidy is Flexibel

Verder maakt Heidy het totaalproduct in jouw persoonlijke stijl waarbij ze op de details let, ook hierbij is ze erg flexibel en wil ze uiteindelijk dat JIJ blij wordt van je keuze voor als fotografe... O ja, toch nog als laatste: het enthousiasme is prettig om mee te werken! Carlijn Bakker ”
Lieve Heidy,
Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat jij bij ons huwelijk aanwezig was. Wat was het geweldig! Vandaag zijn we weer op onze trouwlocatie in de boomgaard gaan kijken. Alle appel en perenbomen stonden, net als een jaar geleden, weer prachtig in de bloesem. Jij als fotograaf hebt deze dag fantastisch vastgelegd. We hebben prachtige foto's en een super vet boek dat we regelmatig inkijken. Ook vandaag konden we de dag hierdoor nog eens herbeleven. De foto's zijn mooi, fris, romantisch, emotioneel, spontaan en puur. Precies zoals het was!
Niet alleen als fotograaf was je onmisbaar op onze dag, maar ook als persoon!
Heidy je bent een kanjer!
Dikke kus Hein en Mirjam

Het foto’s maken verliep heel natuurlijk

Bij de cursus zwangerschapsyoga kreeg ik een professionele fotoshoot cadeau door Heidy Brakenhoff. Tijdens een van de lessen kwam zij wat werk laten zien en vertellen over de mogelijkheden. Wat een vrolijk, leuk mens dacht ik meteen! Dat gaat vast gezellig worden. Samen met mijn vriend zijn we op zaterdagochtend met Heidy aan de gang gegaan. Van tevoren had ik al wat voorbeelden van mooie foto’s op internet opgezocht en Heidy stond overal voor open. De sfeer was helemaal super, heel relaxed en ook erg gezellig. Ik voelde me zo prettig dat ik uiteindelijk zonder schroom zelfs uit de kleren ging, met prachtige foto’s als resultaat. Mijn zwangerschap was helaas een periode van veel verdriet. Mijn schoonmoeder overleed en mijn eigen moeder was ziek. Heel ziek… Een lichtpuntje voor haar was dat alle drie haar dochters in verwachting waren. Het idee voor een hele bijzondere fotoshoot werd geboren. levensfoto-3-generaties-oma-moeder-en-kindNa de geboorte van onze drie dochters zijn we met z’n allen op de foto gegaan bij Heidy. 1 nonna, 6 dochters, 3 kleindochters…. Tijdens de shoot wist Heidy iedereen weer op z’n gemak te stellen. Het foto’s maken verliep heel natuurlijk. Als 1 baby gevoed moest worden, dan ging 1 van de andere baby’s met haar moeder op de foto. En als mijn moeder even bij moest komen dan gingen de baby’s met elkaar op de foto. Het resultaat mag er dan ook zijn! Een prachtige herinnering voor later. Ik kan iedereen die op zoek is naar een fantastische fotografe Heidy dan ook van harte aanbevelen! 1 ding weet ik zeker, bij een volgende belangrijke, mooie, ontroerende gebeurtenis in mijn leven weet ik Heidy zeker weer te vinden! Liefs, Marjolein Roozendaal   ”

Nog altijd super tevreden

Het is inmiddels al een tijdje terug dat Heidy op onze ‘grote’ dag foto’s heeft gemaakt maar wij zijn nog altijd super tevreden. Onze wensen waren het uitgangspunt voor de mooie foto’s maar met jou creatieve ideeën en mooie bewerkingen zijn ze fantastisch geworden. Je was toen net een beetje aan het opbouwen, maar toen was al duidelijk dat het jouw passie is, en je moet doen waar je goed in bent zeggen ze, dat is duidelijk gebleken! Veel succes nog! Chantal en Thijs ”
Angelique & Frans
Angelique & Frans
Daniël & Jessica
Daniël & Jessica
Sandra & Guido
Sandra & Guido
Monique & Jochem
Monique & Jochem
Martine & Rogier
Martine & Rogier
Mike & Wendy
Mike & Wendy
Carlijn en Frank
Carlijn en Frank
Mirjam en Hein
Mirjam en Hein
Marjolein
Marjolein
Chantal en Thijs
Chantal en Thijs

Instagram Feed

  • Prachtig in de il giardini die tarocchi van Niki de Saint Phalle. Prachtige ervaring om zo verrast te worden door kunst! ❤️ #ilgiardinideitarocchi #tarocchi #nikidesaintphalle #kunst #tarot #art
  • Bella Italia!
  • Vannacht barstte de bom. Regen en onweer in de bergen. Is wat anders dan bij ons kan ik je vertellen. Vanmorgen regende t nog wat. Maar uiteindelijk kwam t zonnetje door.. zoooo moooi!!!
  • #Firenze !! 💖💖💖💖
  • Ik hou van Nederland, maar dit soort uitzichten vanuit je kamer.. dan hou ik ook van Toscane
  • De dames van de Italiaanse jury zitten er klaar voor hoor: iedereen wordt gekeurd en beoordeeld. #italia #jeugdvantegenwoordig #italiaansedanesopeenbankje
  • De Haan die symbool staat voor de Chiantistreek. 
Deze haan wekte de ruiter uit Siena veel eerder dan de haan uit Florence.  Zodoende kon hij verder rijden en kreeg hij daardoor meer land. Ik ben gek op mooie verhalen en gisteren een aantal prachtige gehoord. #haan #legende #safen #chianti #siena #florence #raddainchianti #gallo
  • Toch wel erg gek op bergdorpjes. #cortona