LevensFoto - twee zielen, één gezicht BROERS LevensFoto
by LevensFoto

LevensFoto - twee zielen, één gezicht BROERS LevensFotoTwee zielen, één gezicht

Wat lijken jullie op elkaar! Het lijkt wel één gezicht. Heel vaak zit je als ouder te kijken naar je kinderen en verbaas je je over dat de jongste toch zoveel op papa lijkt.

Hoe leuk zou het zijn als je dat kan zien. In deze DUO fotoshoot breng ik jullie gezichten samen tot één beeld. Twee zielen, één gezicht.

Combinatie

Bedenk zelf je combinatie de combinatie die je wil laten fotograferen. Denk aan zoons, dochters, met een van je ouders of met je oma of opa. Je zult er versteld van staan hoeveel gelijkenissen er zijn. Nog meer dan je denkt.

Voorbeeld

Zelf heb ik twee zoons. Ik heb ze als voorbeeld op de foto gezet en ik was erg verbaasd over het resultaat. Ik vind het gezicht van mijn zoons namelijk erg verschillend. Natuurlijk hebben ze wel wat van elkaar weg, maar dat ze zó op elkaar zouden lijken had ik niet verwacht. Maar ook dat ze zo op mijn man lijken is ook geweldig om te zien. Niet alleen voor mij, maar ik kan je wel vertellen dat hij heel erg trots was over het resultaat.

LevensFoto - twee zielen, één gezicht BROERS LevensFotoVerrassen

Laat je verrassen en kom naar de studio voor een eigen sessie.

  • Voor €99,00 kun je deze bijzondere fotosessie boeken.
  • Je krijgt de combinatie foto en 2 portret foto’s digitaal. Dus in totaal 3 foto’s.
 

LevensFoto - moeder en dochter, twee zielen, een gezichtLevensFoto - moeder en dochter, twee zielen, een gezicht

Extra bestellen

Grote afdrukken kun je natuurlijk extra bestellen, of een prachtig plexiglas  voor aan de muur.

Reserveren

Je kan je plekje reserveren door een mailtje te sturen naar: info@levensfoto.nl

LevensFoto - 2 zielen 1 gezicht LevensFoto - 2 zielen 1 gezicht duo portret

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op:
Related Post

Comments 1

  1. Wat zijn de kosten voor een 2 zielen 1 gezicht foto?

Leave A Comment