LevensFoto | Newborn | Ik hou je handje vast
by LevensFoto

Baby boek

Zoals een aantal van jullie misschien wel heeft gezien, is mijn jongste vorige week jarig geweest. Nog hartelijke dank voor alle felicitaties die ik namens hem heb mogen ontvangen! Samen hebben we zijn baby boek bekeken, toen hij net geboren was. Hoe bijzonder was dat, hij straalde van oor tot oor en vond het duidelijk heel leuk om te weten dat we zo met hem bezig waren. Veel vragen en leuke verhalen kon ik aan de hand van dit boekje vertellen. Ook al dacht ik dat ik alles zou herinneren, betrapte ik mezelf erop dat ik ook dingen vergeten was!
Zo klein lief en zacht LevensFoto Newborn

Zo klein lief en zacht

Baby pakket start bij de zwangerschap!

Dat brengt mij terug waarom het zo belangrijk is om het eerste jaar van je kindje te volgen. Het eerste baby pakket is al in de maak. In de maak ja, want de kleine moet nog geboren worden! De mama van deze baby kwam bij mij toen ze slechts 5 weken zwanger was, om haar buik ook te laten fotograferen. Elke maand komt ze langs in de studio en zetten we haar buik op allerlei verschillende manieren op de foto en straks de kleine als hij of zij er is… Zo heeft ze straks een heel bijzondere herinnering om aan haar kleintje te laten zien!

Keuze uit een 2-tal pakketten

Er staan een tweetal pakketten op mijn site, maar natuurlijk kun je ook terecht voor alleen een zwangerschaps shoot, newborn fotoshoot, of samen met je baby, of een combinatie.
Als je 2 shoots combineert, krijg je een korting van 15%! informeer gerust naar de mogelijkheden!Leave A Comment